Survivor 2024: «Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της, πρέπει να καταλάβει ότι...» - "Κόλαφος" η Χρύσα Χατζηγεωργίου για Ασημίνα

«Έχουμε αφήσει πίσω μας μια οικογένεια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της, πρέπει να καταλάβει ότι...» -

Τα "καρφιά" της πέταξε η Χρύσα Χαζτηγεωργίου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, σχετικά με όσα είπε η ίδια στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor (δείτε εδώ τι έγινε). Απόψε 18/3, λοιπόν, η παίκτρια της μπλε ομάδας θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφράσει την ενόχλησή της.

Τα "καρφιά" της Χρύσας Χατζηγεωργίου στην Ασημίνα

Συγκεκριμένα η παίκτρια της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε ξανά στην ιδιαίτερη σχέση που έχει η Χρύσα με τον Φάνη Μπολέτση και το πως αυτή έχει αντίκτυπο στα αγωνίσματα.

«Χθες η Ασημίνα πήρε τον λόγο στον Συμβούλιο μόνη της για να πει ουσιαστικά ότι ο Φάνης με ευνοούσε στα ματσαρίσματα, όταν ήταν στην Κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό, πάει να βγάλει κάτι άλλο προς τα έξω...»

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα σε 2 γυναίκες για την πρώτη θέση στα στατιστικά - Ποια βρίσκεται στην τελευταία

«Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της, γιατί πραγματικά είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε αφήσει πίσω μας μια οικογένεια. Είναι απαράδεκτο να πετάει τέτοια υπονοούμενα απλώς για να βγάλει ίντριγκα και να δικαιολογήσει τα απαίσια ματσαρίσματά της», είπε η Χρύσα.