Survivor spoiler (18/3): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την ασυλία - Ανατροπή με τον δεύτερο υποψήφιο

Ο αγώνας θα κριθεί στον "πόντο"

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor spoiler (18/3): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την ασυλία - Ανατροπή με τον δεύτερο υποψήφιο

Με ανατροπές και έναν συγκλονιστικό αγώνα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor απόψε 18/3. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να κατακτήσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Αυτή την φορά, ο αγώνας κρίνεται στον πόντο, με τους μπλε να καταφέρνουν τελικά να πάρουν και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι οι κόκκινοι θα κληθούν και απόψε να υποδείξουν και τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας ο οποίος θα είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Είναι σαν να με έχει κερατώσει 10 φορές και να λέω κεράτωσέ με άλλη μία» - Ξεσπά ο Ταλαδιανός κατά του Μπολέτση

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Γιώργος Παπαχαραλάμπους

  • Ηλικία: 29 ετών
  • Επάγγελμα: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Ο αθλητισμός ήταν πάντα η ζωή του! Είναι απόφοιτος της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ σε ομάδες Β’ & Γ᾽ Εθνικής κατηγορίας, αλλά λίγα χρόνια αργότερα το σταμάτησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πλέον έχει το δικό του στούντιο γυμναστικής. Εκτός, όμως, από το Μπάσκετ έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια και με τις πολεμικές τέχνες.

Σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών (Kung Fu) κατέκτησε δύο φορές την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων. Μετά την εμπειρία που απέκτησε στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αλεξιπτωτιστής, θεωρεί πως τίποτα πια δεν μπορεί να τον φοβίσει! Εκτός από την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ για πέντε χρόνια, περπατώντας σε πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών και κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους μόδας. Μπαίνει στο παιχνίδι με στρατηγικό πλάνο το οποίο θα ακολουθήσει πιστά μέχρι να αναδειχθεί νικητής!