Survivor 2024 - Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με τον Γιάννη Περπατάρη: «Κοιτάζει πώς μπορεί να κλέψει»

Βαριές κουβέντες στον απόηχο του αγωνίσματος ασυλίας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με τον Γιάννη Περπατάρη: «Κοιτάζει πώς μπορεί να κλέψει»

Σοβαρές κατηγορίες εξαπέλυσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός στον Γιάννη Περπατάρη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με αφορμή ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι δύο παίκτες έκαναν έρπειν, με τον πρώτο να καταγγέλλει ότι ο δεύτερος τον κρατούσε από τα πόδια για να μην πάρει προβάδισμα στο αγώνισμα της ασυλίας. Ο πόντος μάλιστα πήγε στον αγρότη.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός κατηγόρησε για unfair play τον Γιάννη Περπατάρη και σε προσωπική του συνέντευξη. «Αυτό που έγινε στον αγώνα με τον Γιάννη δεν μου άρεσε καθόλου. Είδα τον Γιάννη, για άλλη μία φορά, να μην σκέφτεται καν τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου του, που παίζει μαζί του. Έχουμε μπει στο έρπειν, κι επειδή προπορεύομαι λόγω της διαφοράς που έχουμε στην ταχύτητα, μου τραβάει τα πόδια για να με καθυστερήσει και να με κρατήσει πίσω», είπε στην κάμερα του Survivor ο επιχειρηματίας.

Δείτε επίσης: Survivor highlights 18/3: Η απάντηση της Χατζηγεωργίου για τον Μπολέτση και ο σοκαρισμένος παίκτης που κινδυνεύει να φύγει

Και μάλιστα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του τονίζοντας ότι: «Ένιωθα ότι εκείνη τη στιγμή μπορώ να περάσω ολόκληρος πάνω από την κατασκευή. Κάποιες φορές νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν σκέφτεταi. Aπό τη στιγμή που δεν μπορεί να μπει σε διάλογο και να μιλήσει με κάποιον, κάνει το ίδιο και στα παιχνίδια. Δεν παίζει ποτέ με ευγενή άμιλλα, κοιτάζει πώς μπορεί να κλέψει και με δόλιο τρόπο να κερδίσει»

Γιάννης και Σταμάτης συνέχισαν τον τσακωμό και στο συμβούλιο του Survivor

Το επεισόδιο συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να επαναλαμβάνει την εκδοχή του, αλλά ο Γιάννης Περπατάρης δεν φάνηκε να... σκοτίζεται ιδιαίτερα. «Σε τράβαγα από πίσω; Αν το έκανα με τον Τζέιμς θα γελάγαμε. Πιστεύω ότι αυτό που έκανα είναι για μήνυση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης με ειρωνική διάθεση.