Survivor highlights 19/3: Σάλος με τoν παίκτη που κατηγορούν για κλεψιά - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 19/3: Σάλος με τoν παίκτη που κατηγορούν για κλεψιά - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ακόμα ένα επεισόδιο Survivor παρακολουθήσαμε χθες Τρίτη 19/3 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Όπως είδαμε βγήκε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση την ίδια ώρα που επικράτησε χαμός με τις εντάσεις και τους τσακωμούς των παικτών.

Αναλυτικά τα 19/3 highlights του Survivor

Βγήκαν τα «μαχαίρια» ανάμεσα σε Αλέξη - Ασημίνα: «Είναι ηθοποιός, αυτό ήταν θέατρο»

Δείτε επίσης: Survivor trailer 20/3: «Εγώ είδα δυο άτομα να...» - Σκάνδαλο στην παραλία, σταμάτησε ο αγώνας, σφάχτηκαν όλοι μεταξύ τους

Ανοιχτή ένταση επικρατεί πλέον στο «στρατόπεδο» των Κόκκινων του Survivor με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στον Αλέξη Παππά για το γεγονός ότι στήριξε πρόσφατα τον Φάνη Μπολέτση.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης των Μπλε είχε κόντρα με την Ασημίνα στην αρχή του παιχνιδιού, μία κόντρα που αναζωπυρώθηκε τις τελευταίες μέρες. «Αυτό ούτως ή άλλως θα γινόταν, η Ασημίνα θα είχε κακιώσει και θα είχε κρατήσει κάτι από το παρελθόν, και αυτό βγήκε στο προσκήνιο με αφορμή τη συζήτηση που έκανε ο Φάνης. Κάποια στιγμή θα το έλεγε», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Παππάς, δείχνοντας κι εκείνος τη δυσαρέσκειά του.

«Δεν γίνεται μπροστά σε μία ολόκληρη ομάδα, ένας παίκτης που έχουμε ζήσει τόσα πολλά μαζί, να με βγάζει κάρτα, μαζί με έναν άλλον παίκτη που τον έχει κατονομάσει εριστικό και ότι έχει έπαρση. Άρα παίζεται κάποιο παιχνίδι, βρώμικο; Καθαρό; Δεν ξέρω, θα δείξει», είπε η Ασημίνα. Μάλιστα ενώ συζητούσαν το συγκεκριμένο θέμα στην καλύβα των Κόκκινων, ο Αλέξης σηκώθηκε κι έφυγε, κάτι που προκάλεσε την αντίδρασή της.

«Η κίνηση του Αλέξη να σηκωθεί και να φύγει έτσι, ήταν πολύ θέατρο, γιατί είναι ηθοποιός όπως ξέρουμε. Επειδή τον ξέρω τον Αλέξη δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να το κάνει σε εμένα αυτό. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να κάνω. Να γελάσω ή να στενοχωρηθώ; Φάνηκε ότι αυτό ήταν προσποίηση, θέατρο, το καταλάβαμε όλοι», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα στην κάμερα του Survivor.

Συγκλονιστικός αγώνας για την 3η ασυλία: «Το καλύτερο flag race για φέτος» - Δείτε τους νικητές

Ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσε να κερδίσει οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες στο Survivor, καθώς είχε ανατροπές, εντάσεις και εκνευρισμούς. Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, για να διεκδικήσουν την 3η ασυλία με τον αγώνα να μπαίνει σε flag race, αλλά φυσικά νικητής μπορεί να αναδειχτεί μόνος ένας...

Κάπως έτσι λοιπόν, οι Μπλε πήραν προβάδισμα στον αποψινό αγώνα του Survivor, με τους Κόκκινους από την άλλη να παλεύουν σκληρά και ειδικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου φαινόταν να θέλει περισσότερο τη νίκη στον σημερινό αγώνα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να βγει υποψήφια προς αποχώρηση. Τις τελευταίες μέρες τα πράγματα είναι σκούρα στο στρατόπεδο των Κόκκινων, με τις έριδες να αποτελούν πλέον καθημερινότητα.

Δείτε επίσης: Όχι ένας αλλά πέντε - Αυτοί είναι οι έρωτες των παικτών του ριάλιτι!

Η θερμοκρασία έφτασε στο κόκκινο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα έδειξε... άλλο χρώμα. Οι Μπλε ήταν εκείνοι που κατάφεραν τελικά να αποσπάσουν τη νίκη με σκορ 12-9, αν και οι Κόκκινοι έφτασαν κοντά να ολοκληρώσουν την ανατροπή τους, και να πάρουν μία νίκη. Οι πρωταγωνιστές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι, με τον Φάνη και τη Σταυρούλα να δίνουν συγχαρητήρια στους αντιπάλους τους.

«Το τελευταίο flag ήταν απ' τα πιο ωραία που έχω παίξει, είμαι πολύ χαρούμενη», είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα, με την Κατερίνα Δαλάκα να ανταποδίδει. «Συγχαρητήρια στην Μπλε ομάδα, και στη δική μου. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής ήταν το καλύτερο flag race που έχω παίξει για φέτος, ίσως η μόνη φορά που δεν στενοχωρήθηκα που έχασα, γιατί είχα τόση αδρεναλίνη».

Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με τον Γιάννη Περπατάρη: «Κοιτάζει πώς μπορεί να κλέψει»

Σοβαρές κατηγορίες εξαπέλυσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός στον Γιάννη Περπατάρη, με αφορμή ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι δύο παίκτες έκαναν έρπειν, με τον πρώτο να καταγγέλλει ότι ο δεύτερος τον κρατούσε από τα πόδια για να μην πάρει προβάδισμα στο αγώνισμα της ασυλίας. Ο πόντος μάλιστα πήγε στον αγρότη.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός κατηγόρησε για unfair play τον Γιάννη Περπατάρη και σε προσωπική του συνέντευξη. «Αυτό που έγινε στον αγώνα με τον Γιάννη δεν μου άρεσε καθόλου. Είδα τον Γιάννη, για άλλη μία φορά, να μην σκέφτεται καν τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου του, που παίζει μαζί του. Έχουμε μπει στο έρπειν, κι επειδή προπορεύομαι λόγω της διαφοράς που έχουμε στην ταχύτητα, μου τραβάει τα πόδια για να με καθυστερήσει και να με κρατήσει πίσω», είπε στην κάμερα του Survivor ο επιχειρηματίας.

Και μάλιστα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του τονίζοντας ότι: «Ένιωθα ότι εκείνη τη στιγμή μπορώ να περάσω ολόκληρος πάνω από την κατασκευή. Κάποιες φορές νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν σκέφτεταi. Aπό τη στιγμή που δεν μπορεί να μπει σε διάλογο και να μιλήσει με κάποιον, κάνει το ίδιο και στα παιχνίδια. Δεν παίζει ποτέ με ευγενή άμιλλα, κοιτάζει πώς μπορεί να κλέψει και με δόλιο τρόπο να κερδίσει»

Το επεισόδιο συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να επαναλαμβάνει την εκδοχή του, αλλά ο Γιάννης Περπατάρης δεν φάνηκε να... σκοτίζεται ιδιαίτερα. «Σε τράβαγα από πίσω; Αν το έκανα με τον Τζέιμς θα γελάγαμε. Πιστεύω ότι αυτό που έκανα είναι για μήνυση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης με ειρωνική διάθεση.

Το unfair play του στοίχισε – Δείτε τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Επεισοδιακό ήταν το συμβούλιο του νησιού με τις δύο ομάδες να εξαπολύουν κατηγορίες εκατέρωθεν. Οι Μπλε βέβαια μιλούσαν εκ του... ασφαλούς, αφού για τρίτη φορά ήταν νικητές στο αγώνισμα ασυλίας, κάτι που σημαίνει πως οι Κόκκινοι έπρεπε να πάνε στην κάλπη.

Οι επιλογές τους ήταν περιορισμένες ούτως ή άλλως, ανάμεσα στους τραυματίες που δεν μπορούσαν να βγουν προτεινόμενοι, και στους άντρες της ομάδας (αφού η υποψηφιότητα δεν γινόταν πάει σε γυναίκα). Από τα ονόματα που ακούστηκαν, δύο ξεχώρισαν, και το ένα με αρνητικό τρόπο.

Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης έπαιξαν στον πόντο. Νωρίτερα στο συμβούλιο, ο Σταμάτης Ταλαδιανός είχε κατηγορήσει τον πρώτο για unfair play, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τον κρατούσε από τα πόδια για να μην πάρει προβάδισμα τον μεταξύ τους αγώνα, κάτι που φαίνεται ότι στοίχισε και σε ψήφους.

Αν και ορισμένοι συμπαίκτες του αγρότη τον υπερασπίστηκαν, τελικά δεν εισακούστηκαν, με τον Γιάννη Περπατάρη να είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση.