Survivor 2024 - Ο Τζέιμς Καφετζής βγάζει στον «τάκο» την Ασημίνα και το παρεάκι των Κόκκινων: «Έχουν συνεννοηθεί τι θα ψηφίσουν»

Προβλέπει ήδη τον επόμενο υποψήφιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Ο Τζέιμς Καφετζής βγάζει στον «τάκο» την Ασημίνα και το παρεάκι των Κόκκινων: «Έχουν συνεννοηθεί τι θα ψηφίσουν»

Ακόμα δεν έχει κοπάσει η σκόνη μετά το χθεσινοβραδινό (19/3) συμβούλιο του νησιού στο Survivor... Στο επίκεντρο βρέθηκε ο υποψήφιος Γιάννης Περπατάρης, με τον Τζέιμς Καφετζή ωστόσο να υποστηρίζει ότι υπάρχει κι άλλος λόγος που ψηφίστηκε, πέρα απ' το unfair play που κατήγγειλε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των Μπλε, φωτογράφισε την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως πέμπτο μέλος μίας νέας κλίκας στους Κόκκινους, που θέλησε να βγάλει τον αγρότη εκτός παιχνιδιού, ενώ παράλληλα ο Τζέιμς επιφυλάχθηκε και για τον επόμενο υποψήφιο, σε περίπτωση που χάσουν πάλι οι Κόκκινοι την ασυλία σήμερα (20/3)

Τι υποστήριξε ο Τζέιμς για την Ασημίνα στην κάμερα του Survivor

O Τζέιμς Καφετζής μίλησε σε προσωπική του συνέντευξη στην κάμερα του Survivor και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Χριστόφορος όντως έχει δείξει ωραία σημάδια, αλλά δεν το έχει βρει τόσο καλά ακόμη στις τέσσερις εβδομάδες που είναι εδώ πέρα. Παρ' όλα αυτά, είναι γρήγορος, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση προχθές αλλά όπως είπα και στο Συμβούλιο μία καλή εμφάνιση δεν φέρνει την άνοιξη. Οπότε, κατ' εμέ έπρεπε να ψηφιστεί εκείνος».

Ο παίκτης των Μπλε Survivors συμπλήρωσε επίσης: «Εγώ έριξα λίγο λάδι στη φωτιά και είπα ότι ενδέχεται να ψηφιστεί ο Γιάννης, γιατί βλέπω ένα μεγάλο παρεάκι απέναντι. Βλέπω την Ιωάννα, βλέπω τη Δώρα, βλέπω τον Χριστόφορο, βλέπω την Άιρα και βλέπω για πέμπτο σύμμαχο την Ασημίνα και νομίζω ότι με επιβεβαίωσε, γιατί πριν καν πάει να ψηφίσει, είπε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει τον τραυματία».

Και κλείνοντας ανέφερε ότι: «Σήμερα, αν χάσουν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, πρέπει να ψηφιστεί ο Γκιουλέκας και όχι ο Χριστόφορος, εφόσον λέει ότι δεν ψηφίζει τραυματία. Οπότε αυτό ήταν μία δικαιολογία για να καλύψει και να βγάλει την ουρά της απ’ έξω, να μη δείξει ότι είναι μέρος μίας παρέας που έχουν συνεννοηθεί τι να ψηφίσουν».