Survivor 2024 - Ξέσπασε σε κλάματα η Άιρα: «Είναι άδικο να παίρνει κάποιος μία μέρα ρεπό κι εμείς να αγωνιζόμαστε...»

«Περνάω δύσκολα, και οι υπόλοιποι πονάνε...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Ξέσπασε σε κλάματα η Άιρα: «Είναι άδικο να παίρνει κάποιος μία μέρα ρεπό κι εμείς να αγωνιζόμαστε...»

Το περιστατικό που έλαβε χώρα στον αποψινό αγώνα ασυλίας του Survivor, με αρνητικούς πρωταγωνιστές τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη, μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο αποψινό επεισόδιο και έφερε αντιδράσεις από τους περισσότερους παίκτες.

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για την αντίδραση των δύο Κόκκινων ήταν η Άιρα Αντομαϊτίτε, που μιλώντας στην κάμερα του Survivor ξέσπασε σε κλάματα, καθώς θεώρησε άδικο το γεγονός ότι αποφάσισαν ξαφνικά να σταματήσουν να αγωνίζονται.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - ΧΑΜΟΣ στον αέρα, διακόπηκε ο αγώνας ασυλίας και δύο παίκτες αποχώρησαν

Το ξέσπασμα της Άιρα στην κάμερα του Survivor

Η παίκτρια των Κόκκινων αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Γιώργο Γκιουλέκα, που καθόταν με τον Τζέιμς Καφετζή και σχολίαζαν μαζί τον αγώνα, ενώ οι συμπαίκτες του στους Κόκκινους προσπαθούσαν να κάνουν την ανατροπή.

«Σήμερα όντως αγωνιζόμασταν για τον Χριστόφορο και τον Γιώργο, κι εγώ είδα ότι ο Γιώργος ψιλοάραζε με τους Μπλε, τους παλιούς του φίλους, και μας έκανε να δούμε ότι εδώ είναι μόνο για να περνάει καλά. Όταν έρχεσαι σ' ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να ξέρεις τι θα βρεις, τραυματισμούς και κούραση», σημείωσε αρχικά η Άιρα.

«Απογοητεύτηκα και αυτό με έκανε να στενοχωρηθώ. Ήθελα πολύ να μην ψηφιστούμε σήμερα, το θεώρησα άδικο να παίρνει κάποιος μία μέρα ρεπό κι εμείς να αγωνιζόμαστε κάθε μέρα με αυτές τις δυσκολίες. Περνάω δύσκολα, και οι υπόλοιποι πονάνε. Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται πάντα», κατέληξε η παίκτρια των Κόκκινων στην κάμερα του Survivor, πριν η φωνή της πνιγεί από τα δάκρυα.