Survivor highlights 20/3: Ο αγώνας που έμεινε στη μέση και οι δύο παίκτες που αποχώρησαν

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor highlights 20/3: Ο αγώνας που έμεινε στη μέση και οι δύο παίκτες που αποχώρησαν

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου στο κανάλι του ΣΚΑΙ και ήταν ένα από τα πιο έντονα μέχρι στιγμής αφού πραγματοποιήθηκε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός και όλοι οι παίκτες "σπάστηκαν".

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (20/3) στο Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής βγάζει στον «τάκο» την Ασημίνα και το παρεάκι των Κόκκινων: «Έχουν συνεννοηθεί τι θα ψηφίσουν»

Ακόμα δεν έχει κοπάσει η σκόνη μετά το προχθεσινοβραδινό (19/3) συμβούλιο του νησιού στο Survivor... Στο επίκεντρο βρέθηκε ο υποψήφιος Γιάννης Περπατάρης, με τον Τζέιμς Καφετζή ωστόσο να υποστηρίζει ότι υπάρχει κι άλλος λόγος που ψηφίστηκε, πέρα απ' το unfair play που κατήγγειλε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των Μπλε, φωτογράφισε την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως πέμπτο μέλος μίας νέας κλίκας στους Κόκκινους, που θέλησε να βγάλει τον αγρότη εκτός παιχνιδιού, ενώ παράλληλα ο Τζέιμς επιφυλάχθηκε και για τον επόμενο υποψήφιο, σε περίπτωση που χάσουν πάλι οι Κόκκινοι την ασυλία σήμερα (20/3)

O Τζέιμς Καφετζής μίλησε σε προσωπική του συνέντευξη στην κάμερα του Survivor και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Χριστόφορος όντως έχει δείξει ωραία σημάδια, αλλά δεν το έχει βρει τόσο καλά ακόμη στις τέσσερις εβδομάδες που είναι εδώ πέρα. Παρ' όλα αυτά, είναι γρήγορος, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση προχθές αλλά όπως είπα και στο Συμβούλιο μία καλή εμφάνιση δεν φέρνει την άνοιξη. Οπότε, κατ' εμέ έπρεπε να ψηφιστεί εκείνος».

Ο παίκτης των Μπλε Survivors συμπλήρωσε επίσης: «Εγώ έριξα λίγο λάδι στη φωτιά και είπα ότι ενδέχεται να ψηφιστεί ο Γιάννης, γιατί βλέπω ένα μεγάλο παρεάκι απέναντι. Βλέπω την Ιωάννα, βλέπω τη Δώρα, βλέπω τον Χριστόφορο, βλέπω την Άιρα και βλέπω για πέμπτο σύμμαχο την Ασημίνα και νομίζω ότι με επιβεβαίωσε, γιατί πριν καν πάει να ψηφίσει, είπε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει τον τραυματία».

Και κλείνοντας ανέφερε ότι: «Σήμερα, αν χάσουν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, πρέπει να ψηφιστεί ο Γκιουλέκας και όχι ο Χριστόφορος, εφόσον λέει ότι δεν ψηφίζει τραυματία. Οπότε αυτό ήταν μία δικαιολογία για να καλύψει και να βγάλει την ουρά της απ’ έξω, να μη δείξει ότι είναι μέρος μίας παρέας που έχουν συνεννοηθεί τι να ψηφίσουν».

ΧΑΜΟΣ στον αέρα, διακόπηκε ο αγώνας ασυλίας και δύο παίκτες αποχώρησαν

Ένα πρωτοφανές σκηνικό συνέβη στον χθεσινό (20/3) τέταρτο αγώνα ασυλίας του Survivor, καθώς δύο παίκτες δήλωσαν ότι δεν θέλουν να αγωνιστούν άλλο, μόλις οι Μπλε πήραν αποφασιστικό προβάδισμα. Γιάννης Περπατάρης και Γιώργος Γκιουλέκας επικαλέστηκαν πόνους στα πόδια και αρνήθηκαν να μπουν στα επόμενα run, κάτι που ήταν αναμενόμενο να φέρει αντιδράσεις και από τους δύο πάγκους με τον αγώνα να διακόπτεται και να επικρατεί ένταση.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η πρώτη που ζήτησε τον λόγο από τον αγρότη, λέγοντας ότι θα ήταν προτιμότερο να της πουν ότι δεν μπαίνουν λόγω της μεγάλης διαφοράς στο σκορ. «Θεωρώ ότι δεν σας νοιάζει, γιατί αν χάσουμε θα ψηφιστεί ο Χριστόφορος και λέτε "γιατί να μπω στη λάσπη"», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Κόκκινων. Εκείνοι το αρνήθηκαν, αλλά το σκηνικό δεν τελείωσε εκεί.

Από την πλευρά της ούτε η Δώρα Νικολή φάνηκε να πείθεται από τους δύο παίκτες λέγοντας: «Πρέπει να παλεύει ο Γιώργος, γιατί ήρθε σε ένα Survivor που θα τα έχει αυτά. Αυτό ισχύει για κάθε "Γιώργο". Σέβομαι τον πόνο σας, αλλά γνωρίζαμε ότι θα πεινάσουμε και θα πονέσουμε. Πρέπει να παλέψουμε για την ομάδα μας...»

Ο Γιώργος Γκιουλέκας έγινε έξαλλος με αυτήν την τοποθέτηση, λέγοντας σε έντονο ύφος: «Η θεία Φιλιώ που όλους τους φιλιώνει. Έχεις ωραιοποιήσει όλες τις καταστάσεις και όταν έβγαιναν οι κολλητοί σου φάουλ δεν τα έλεγες αυτά!». Από τον τσακωμό αποχώρησε η Ιωάννα Τζαβέλα.

Παρόμοια αντίδραση με τον Γκιουλέκα είχε και ο Τζέιμς Καφετζής, που είπε: «Ρε Δώρα πάντα ξεκινάς ωραία, αλλά μετά το "αλλά" στάζεις το φαρμάκι. Ο Γιάννης υποφέρει, τα γόνατά του είναι χάλια, είχαν πρηστεί τα καλάμια του. Είμαστε στον Μάρτιο ακόμα, μερικοί έχετε ξαναέρθει και ξέρετε πόσο μακρύ είναι το παιχνίδι. Ο Γιώργος δεν έχει την πολυτέλεια να ξεκουραστεί».

Και κατέληξε την τοποθέτησή του, ρίχνοντας το δικό του φαρμάκι: «Όλοι έχουν έρθει στο Survivor για να δείξουν ότι είναι αθλητές. Παιδιά, αν ήσασταν αθλητές δεν θα ήσασταν εδώ, sorry κιόλας». Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε πάλι, με την επιστροφή της Ιωάννας, αλλά με πέναλτι στους Κόκκινους.

Πέτυχε τον πόντο και φίλησε την κάμερα: Η 4η ασυλία τους ανήκει

Η ένταση στα «κόκκινα» και σε αυτήν την εβδομάδα στο Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να ρίχνονται στον αγώνα και να μην λείπουν οι γκρίνιες. Μέχρι χθες οι Μπλε είχαν το απόλυτο, με 3 στις 4 νίκες σε ματς ασυλίας, αλλά συνέχισαν το σερί τους;

Φυσικά και ναι, αφού Φάνης και Σταυρούλα στάθηκαν στο ύψος τους στο τέλος του αγώνα και έφεραν τον πόντο, με τον πρώτο να γυρνάει και να φιλάει την κάμερα μόλις σημείωσε τη νίκη. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη θα μπορούσε να πει κάποιος, αν δεν είχε προηγηθεί ένα περιστατικό που σημάδεψε τον αγώνα ασυλίας.

Οι Μπλε πήραν προβάδισμα από το πρώτο λεπτό στον αγώνα ασυλίας του Survivor και κάποια στιγμή μάλιστα είχαν προηγηθεί με 7-2. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Γκιουλέκα και του Γιάννη Περπατάρη που αρνήθηκαν να αγωνιστούν παραπάνω, και κάπως έτσι οι Κόκκινοι πήραν πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πορεία έγινε ανατροπή, με τους Κόκκινους να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Αυτή η εβδομάδα τους ανήκει και επίσημα. Η πρώτη ασυλία της εβδομάδας έληξε με 4-12 υπέρ των Μπλε, όταν υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Νίκος Ρικουνάκης. Η δεύτερη ασυλία της εβδομάδας έληξε με 10-12 ξανά υπέρ των Μπλε και υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους...

Η τρίτη ασυλία έληξε με 9-11 υπέρ των Μπλε ξανά και υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιάννης Περπατάρης, ενώ σήμερα με τελικό σκορ 9-12 οι Κόκκινοι καλούνται πάλι να ψηφίσουν έναν δικό τους συμπαίκτη προς αποχώρηση. Το youweekly.gr σας είχε κάνει update, παρά τα πρώτα spoilers, και σας είχε ενημερώσει για το τελικό αποτέλεσμα.

Ξέσπασε σε κλάματα η Άιρα: «Είναι άδικο να παίρνει κάποιος μία μέρα ρεπό κι εμείς να αγωνιζόμαστε...»

Το περιστατικό που έλαβε χώρα στον χθεσινό αγώνα ασυλίας του Survivor, με αρνητικούς πρωταγωνιστές τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη, μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο αποψινό επεισόδιο και έφερε αντιδράσεις από τους περισσότερους παίκτες.

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για την αντίδραση των δύο Κόκκινων ήταν η Άιρα Αντομαϊτίτε, που μιλώντας στην κάμερα του Survivor ξέσπασε σε κλάματα, καθώς θεώρησε άδικο το γεγονός ότι αποφάσισαν ξαφνικά να σταματήσουν να αγωνίζονται.

Η παίκτρια των Κόκκινων αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Γιώργο Γκιουλέκα, που καθόταν με τον Τζέιμς Καφετζή και σχολίαζαν μαζί τον αγώνα, ενώ οι συμπαίκτες του στους Κόκκινους προσπαθούσαν να κάνουν την ανατροπή.

«Σήμερα όντως αγωνιζόμασταν για τον Χριστόφορο και τον Γιώργο, κι εγώ είδα ότι ο Γιώργος ψιλοάραζε με τους Μπλε, τους παλιούς του φίλους, και μας έκανε να δούμε ότι εδώ είναι μόνο για να περνάει καλά. Όταν έρχεσαι σ' ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να ξέρεις τι θα βρεις, τραυματισμούς και κούραση», σημείωσε αρχικά η Άιρα.

«Απογοητεύτηκα και αυτό με έκανε να στενοχωρηθώ. Ήθελα πολύ να μην ψηφιστούμε σήμερα, το θεώρησα άδικο να παίρνει κάποιος μία μέρα ρεπό κι εμείς να αγωνιζόμαστε κάθε μέρα με αυτές τις δυσκολίες. Περνάω δύσκολα, και οι υπόλοιποι πονάνε. Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται πάντα», κατέληξε η παίκτρια των Κόκκινων στην κάμερα του Survivor, πριν η φωνή της πνιγεί από τα δάκρυα.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας ή ο Χριστόφορος Ταξίδης ήταν ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Μεγάλη έκπληξη στην κάλπη του Survivor με τους Κόκκινους να καλούνται να ψηφίσουν τον 4ο υποψήφιο για αποχώρηση από την ομάδα τους αυτήν την εβδομάδα. Ουσιαστικά έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Χριστόφορο Ταξίδη, αφού οι υπόλοιποι άντρες της ομάδας ήταν είτε τραυματίες, είτε... υποψήφιοι. Να σημειωθεί ότι αυτήν την εβδομάδα έχασαν και τους τέσσερις αγώνες ασυλίας, κάτι που έχει φέρει βαρύ κλίμα στην ομάδα, γκρίνιες και εντάσεις.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς νωρίτερα στο χθεσινό (20/3) επεισόδιο είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τον αγώνα ασυλίας, μαζί με τον Γιάννη Περπατάρη, επικαλούμενος ενοχλήσεις στο πόδι του. Ακολούθησε ένταση, διακόπηκε ο αγώνας, με έναν έντονο τσακωμό να ακολουθεί ανάμεσα στους δύο παίκτες και τη Δώρα Νικολή. Το μέρος τους πήρε ο Τζέιμς Καφετζής.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο, με τους Κόκκινους να στήνουν στον τοίχο τον Γιώργο Γκιουλέκα, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή πριν από την κάλπη τον ρώτησαν αν ήθελε να ψηφιστεί, καθώς ήταν ξεκάθαρα ενοχλημένος από τη στάση της ομάδας του..

Κι όμως, ενώ θα περίμενε κανείς ότι μετά απ' όσα προηγήθηκαν θα έπαιρνε τις περισσότερες ψήφους ο Γιώργος Γκιουλέκας, οι Κόκκινοι επέλεξαν παμψηφεί τον Χριστόφορο Ταξίδη για 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως ξεκαθάρισαν οι περισσότεροι, πηγαίνοντας στην κάλπη, αυτή είναι η τελευταία φορά που δίνουν μία ευκαιρία σε κάποιον συμπαίκτη τους που είναι καλό αγωνιστικά, αλλά δείχνει τέτοια συμπεριφορά.

Πέρα από τον Χριστόφορο Ταξίδη, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Γιάννης Περπατάρης θα παλέψουν για την παραμονή τους στο Survivor.