Survivor 2024 – Ένταση πριν τον αγώνα, η Κατερίνα Δαλάκα ζήτησε να αλλάξει ομάδα ο Γιώργος Γκιουλέκας

O παίκτης των Κόκκινων «κάρφωσε» τον Αλέξη Παππά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ένταση πριν τον αγώνα, η Κατερίνα Δαλάκα ζήτησε να αλλάξει ομάδα ο Γιώργος Γκιουλέκας

Το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά στην καλύβα των Κόκκινων στο Survivor, με τους υπόλοιπους παίκτες να δείχνουν όλο και περισσότερο, με ξεκάθαρο τρόπο, ότι δεν εμπιστεύονται τον Γιώργο Γκιουλέκα στην ομάδα τους. Αλέξης Παππάς και Κατερίνα Δαλάκα πήραν τον λόγο και ήταν καταιγιστικοί απέναντί του. Η αθλήτρια του στίβου μάλιστα, δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα τον προτιμούσε στους Μπλε, παρά να είναι στους Κόκκινους και να μην αγωνίζεται.

«Για εμένα είχε λήξει το θέμα, έπρεπε να έρθουμε εδώ να παλέψουμε για τον σημερινό αγώνα και γι' αυτό δεν ψήφισα τον Γκιουλέκα αλλά τον Χριστόφορο. Αν συνεχιστεί αυτό το θέμα, το λέω ανοιχτά ότι θα τον ψηφίσω. Δεν είπα τη γνώμη μου στους υπόλοιπους, ψηφίζω αγωνιστικά πάντα, ο Γκιουλέκας είναι πολύ ανώτερος», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα

Και εκεί έριξε την «βόμβα», ότι θα προτιμούσε η παραγωγή του Survivor να αλλάξει ξανά ομάδα στον Γκιουλέκα: «Χθες ψηφίσαμε τον Χριστόφορο και δεν άρεσε αυτό στον Γιώργο, γιατί λέει ότι το συνεννοηθήκαμε, ότι τον κρατάμε γιατί μας συμφέρει. Εγώ προτείνω τώρα στην παραγωγή ο Γιώργος να πάει απέναντι, να μείνουμε μόνοι μας, δεν μας πειράζει. Να 'ναι καλά και αυτός, και εμείς. Δεν εκμεταλλευόμαστε κανέναν, αλλά δεν μου άρεσε αυτή η στάση».

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς με τον Γιώργο Γκιουλέκα: «Δεν μπορεί να γράφει στο κούτελό μας τη λέξη "μ...ς"»

Η ατάκα του Αλέξη Παππά που δεν έδειξε η κάμερα στο Survivor

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αλέξης Παππάς που ξεκαθάρισε ότι είναι εκ των ουκ άνευ η παρέα που κάνει ο Γιώργος Γκιουλέκας με τον Τζέιμς Καφετζή.

«Αν συνεχίσει να κάνει παρέα με τον Τζέιμς, με βάζει σε σκέψεις ότι η εμπιστοσύνη κλονίζεται πολύ σοβαρά και την επόμενη εβδομάδα να ψηφίσω και τον Γιώργο. Άκουσα ότι χθες δεν είπε ένα “μπράβο” και δεν είναι σωστό. Καθένας έχει δικαίωμα να χτυπάει, αλλά να σεβόμαστε τους υπόλοιπους. Δεν γίνεται να σε στοχοποιήσουμε, αφού είσαι παιχταράς, σε θέλουμε στην ομάδα. Αλλά τουλάχιστον θέλουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα να μην έχεις επικοινωνία με την απέναντι ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας από την πλευρά του ήταν ανένδοτος. Όπως είπε θα συνεχίσει να μιλάει με τον Τζέιμς, ακόμα και αν αυτό του στοιχίσει την παραμονή του. Παράλληλα άφησε αιχμές για μία ατάκα που του είπε ο Αλέξης Παππάς off camera, να προσέχει πως φαίνεται στον έξω κόσμο.

«Δεν είδα κανέναν από την ομάδα να ενδιαφέρεται για την ψυχολογία μου, ούτε είδα καμία στήριξη και κατανόηση, ούτε σήμερα το πρωί που άνοιξαν το θέμα. Χθες είπε σαν καλοθελητής ο Αλέξης ότι θα μου κάνει κακό στα social media και σε επικοινωνιακό επίπεδο στον έξω κόσμο να μιλάω με παίκτη αντίπαλης ομάδας. Αν νιώσω την ανάγκη θα κάνω παρέα με τον Τζέιμς σε κάθε ευκαιρία, αν νιώσω ότι θα μου δώσει μία ανάσα και ένα ψυχολογικό boost. 100% θα ξαναβρεθώ με τον Τζέιμς σε αυτή την κατάσταση», τόνισε ο Γιώργος Γκιουλέκας στο Survivor