Survivor 2024 – Πήραν τη νίκη στο έπαθλο φαγητού και ξέσπασαν σε δάκρυα

Αναμενόμενο...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Πήραν τη νίκη στο έπαθλο φαγητού και ξέσπασαν σε δάκρυα

Μάλλον η γκρίνια και οι εντάσεις ήταν αυτό που χρειάζονταν για να πάρουν μία νίκη. Κόκκινοι και Μπλε τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης του Survivor, με τους δεύτερους να φαντάζουν ξεκάθαρο φαβορί με 4/4 νίκες σε αγώνες ασυλίας και πλέον καλούνται να αποχαιρετήσουν έναν παίκτη τους.

Θα περίμενε κανείς ότι οι Κόκκινοι δεν είχαν κίνητρο, με δεδομένο τον έντονο τσακωμό που προηγήθηκε του αγώνα, καθώς και το γεγονός ότι δεν έπαιζαν για την παραμονή τους, αλλά όποιος βιάστηκε να τους ξεγράψει μάλλον λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο...

Στα Κόκκινα ο αποψινός αγώνας του Survivor

Η αναμέτρηση ήταν οριακή, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι κάποια στιγμή χρειάστηκε η χρήση του VAR για να δουν ποια πήρε τη νίκη ανάμεσα στη Δώρα Νικολή και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Ένταση πριν τον αγώνα, η Κατερίνα Δαλάκα ζήτησε να αλλάξει ομάδα ο Γιώργος Γκιουλέκας

Οι παίκτες των Κόκκινων κατάφεραν να κάνουν στην άκρη της διαφορές τους στο Survivor, έστω και προσωρινά, φτάνοντας οριακά στη νίκη με 12-10. Τρεις πόντοι προήλθαν από τον Γιώργο Γκιουλέκα μάλιστα, που είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις, καθώς και την Κατερίνα Δαλάκα που πριν από λίγη ώρα ζητούσε να τον αλλάξουν ομάδα για λόγους εμπιστοσύνης.

Το έπαθλο είχε άρωμα από 25η Μαρτίου, αφού οι νικητές έφαγαν ένα γεμάτο δείπνο από μπακαλιάρο και σκορδαλιά, κάτι που ήταν αναμενόμενο να ανεβάσει το ηθικό τους κι εκείνοι το υποδέχτηκαν με συγκίνηση και χαρά. Η πραγματικότητα δεν αλλάζει ωστόσο, αφού παρά τα γέλια και το φαγητό, σε λίγη ώρα ένας από τους Κόκκινους καλείται να αποχαιρετήσει οριστικά το Survivor. Μείνετε συντονισμένοι για την μεγάλη μονομαχία.