MasterChef 2024: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε (23/3) από τον διαγωνισμό

Χρήστος εναντίον Χρήστου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε (23/3) από τον διαγωνισμό

Μια δύσκολη μαγειρική μονομαχία εκτυλίχθηκε απόψε στη Δοκιμασία Αποχώρησης και στην κουζίνα του MasterChef, αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ότι μία μικρή αστοχία είναι ικανή να οδηγήσει οποιονδήποτε παίκτη στην έξοδο από το διαγωνισμό.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2024 τη chef Θεοδώρα Σακαγιάννη, η οποία ετοίμασε ένα πιάτο αντιγραφής, με τεχνικές δυσκολίες και προσοχή στις γευστικές ισορροπίες.

Η guest σεφ κέρδισε τις εντυπώσεις με την ομορφιά της, με πολλούς διαγωνιζόμενους να της πλέκουν το εγκώμιο, αλλά οι δύο μπριγάδες έπρεπε γρήγορα να επανέλθουν στη διαδικασία και στο πιάτο τους: Καπνιστό σκουμπρί με πουρέ από φασόλια και σταμναγκάθι.

Ηλίας Παναγιώτου, Ζωή Καλλέργη, Χρήστος Γανίτης, Χρήστος Μοίρας και Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ήταν οι υποψήφιοι, με τον πρώτο να εξαιρείται γρήγορα από τη διαδικασία αφού πήρε τη νίκη στην «τελευταία ευκαιρία» του MasterChef.

Δείτε επίσης: Masterchef 8 highlights 15/3: «Μωρή σου την έπεσε η Κινέζα;» - Η επική γνωριμία του Κοντιζά με τη σύζυγό του & ο παίκτης που αποχώρησε

Ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef

Η μονομαχία κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στο ψήσιμο του ψαριού και στα φασόλια που για άλλους πέτυχαν, και για άλλους όχι. Πρώτη από την δοκιμασία ανέβηκε στον εξώστη η Ζωή για να την ακολουθήσει ο Λευτέρης ώστε να μείνουν στο τέλος ο Χρήστος ενάντια στον... Χρήστο. Γανίτης και Μοίρας αντίστοιχα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρά το άγχος με τον δεύτερο να παραδέχεται ανοιχτά πως δεν ένιωθε να είναι η μέρα του.

Τελικά ωστόσο οι ανησυχίες του δεν είχαν βάση. Ο παίκτης που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία σε αυτή τη δοκιμασία αντιγραφής και έπρεπε να αποχωρήσει από το MasterChef ήταν o Χρήστος Γανίτης. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως ο πρώην πλέον παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής είχε αποχωρήσει ξανά και είχε επιστρέψει μόλις στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, πρόσφατα γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου με τη γυναίκα του.