Survivor 2024: «Στην Σταυρούλα αρέσει να είναι από πάνω» - Τα πειράγματα για τον Γιάννη Περπατάρη

Οι δυο τους έπαιξαν στο flag race και δεν υπήρχαν ηττημένοι...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Στην Σταυρούλα αρέσει να είναι από πάνω» - Τα πειράγματα για τον Γιάννη Περπατάρη

Δύσκολη μέρα για τους Μπλε του Survivor, μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας-φαγητού της εβδομάδας και έχασαν τον Φάνη Μπολέτση που αποχώρησε τραυματίας. Μία παίκτρια ωστόσο βγήκε... κερδισμένη παρά το εφιαλτικό 12-4 με το οποίο ηττήθηκε η ομάδα της και ο λόγος φυσικά για την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Το ματσάρισμα την ήθελε αντιμέτωπη με τον Γιάννη Περπατάρη στο flag race, κάποια στιγμή ωστόσο άφησαν στην άκρη τα... μίση και έκαναν πλάκα στο κοινό εμπόδιο, με τους συμπαίκτες τους να πιάνουν το νόημα και να τους λένε ότι μάλλον γνώριμη από αλλού ήταν η στάση στην οποία βρίσκονταν.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Χτύπησε στο κεφάλι ο Φάνης Μπολέτσης και κατέρρευσε - Πανωλεθρία για τους Μπλε

Τα πειράγματα σε Σταυρούλα-Γιάννη μετά τον αγώνα του Survivor

Φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο το συμβάν και μετά το τέλος του αγωνίσματος, με τον Γιώργο Λιανό να της δίνει πάσα να εξηγήσει τι έγινε εκεί.

«Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα, μπορώ να πω, δεν ξέρω γιατί. Στο κοινό εμπόδιο νόμιζε ότι θα τον περιμένω να περάσει, οπότε προσπάθησα να περάσω από πάνω του. Μετά δεν τον άφηνα να φύγει πρώτος, γιατί με έριξε στο προηγούμενο εμπόδιο, έπεσα μες στη θάλασσα. Έκατσε ανάποδα και με περίμενε», είπε η παίκτρια των Μπλε Survivor.

Κάπου εκεί ξέσπασαν όλοι με τον Τζέιμς να λέει: «Ερωτικό κάλεσμα έκανε και έκατσε ανάποδα» και το κορυφαίο σχόλιο να είναι ότι: «Στη Σταυρούλα αρέσει να είναι από πάνω»

Ο Γιάννης Περπατάρης δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Σε περίμενα να σηκωθείς από το εμπόδιο, σε έριξα κιόλας; Τι άλλο έπρεπε να κάνω; Ανάσες έπαιρνα». Πάντως δεν φάνηκε να πείθεται κανείς, με τα πειράγματα να συνεχίζουν και τον αγρότη να καταλήγει λέγοντας για τη μεταξύ τους μονομαχία: «Φημίζομαι ότι είμαι gentleman». Και αργός, είπαν με στόμφο οι συμπαίκτες του!

Δυσαρεστημένοι οι Κόκκινοι με τον Γιάννη, αδιάφοροι οι Μπλε

«Είδαμε κάτι παιχνιδάκια», είπε με περιπαικτική διάθεση ο Τζέιμς Καφετζής. «Τα παιδιά έχουν έρθει πολύ κοντά μεταξύ τους, σίγουρα υπάρχει μία μεγάλη οικειότητα. Ζηλεύουμε κι εμείς», είπε χιούμορ μετά ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς από την πλευρά τους φάνηκαν να μην είναι ικανοποιημένοι από την «επιείκεια» του Γιάννη Περπατάρη στον αγώνα ασυλίας και ζήτησαν να αφήσουν στην άκρη τους έρωτες για χάρη του παιχνιδιού.