My Style Rocks: «Γύρισες πιο γυμνή από ποτέ» - Νικήτρια η Σιμόν, δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε σήμερα (25/3)

Ένα look θεωρήθηκε too much

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Γύρισες πιο γυμνή από ποτέ» - Νικήτρια η Σιμόν, δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε σήμερα (25/3)

Μπορεί το σημερινό look της να θεωρήθηκε σωστό αλλά αδύναμο ωστόσο οι πολλές καλές εμφανίσεις της εβδομάδας έφεραν τη Σιμόν στην πρώτη θέση της κατάταξης του My Style Rocks αναδεικνύοντάς τη σε νικήτρια του επάθλου των 2.500 ευρώ. Στον αντίποδα βρέθηκαν η Νικολίνα, η Δήμητρα Ζ. και η Ανδριάνα.

Οι περισσότερες από τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων ήταν ενδιαφέρουσες και σε Pin Up αισθητική ωστόσο στην πλειοψηφία τους ήταν… θεματικές με αποτέλεσμα οι βαθμολογίες να κινηθούν χαμηλά. Παρότι η εμφάνιση της Ζέτας ήταν θεματική κατάφερε να πάρει υψηλότερη βαθμολογία ενώ απέσπασε και το πέντε από την guest κριτή Άννα Καψάλη. Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Μπι η οποία κατάφερε να φέρει την Pin Up αισθητική στο σήμερα.

Δείτε επίσης: Νικολίνα Νικολούζου - Η τρανς παίκτρια του My Style Rocks μιλάει για το ταξίδι της φυλομετάβασης: «Ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα, ένιωθα σαν πειραματόζωο»

My Style Rocks

Η παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks

Στις τελευταίες θέσεις του πίνακα βρέθηκαν η Νικολίνα, η Δήμητρα Ζ και η Ανδριάνα. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες στήριξαν με τη ψήφο τους τη Νικολίνα.

Η Άννα Καψάλη έδωσε την ψήφο της στην Ανδριάνα, ο Στέλιος Κουδουνάρης στη Δήμητρα Ζ. και η Έβελυν Καζαντζόγλου έδωσε την ψήφο της στην Δήμητρα Ζ. με την Ανδριάνα Παναγιώτου να αποχωρεί τελικά από το My Style Rocks.

My Style Rocks

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το look της Φωτεινής

Αν και το concept ήταν pin up, η Φωτεινή δέχτηκε πολύ αρνητική κριτική για το look της από τους κριτές, καθώς τόνισαν ότι ήταν πολύ προκλητικό ακόμα και για την περίσταση.

«Αυτή είναι η Φωτεινή που αγαπήσαμε. Γύρισες πιο γυμνή από ποτέ. Είναι πολύ μικρά αυτά τα ρούχα για το δικό σου σώμα. Ούτε ο κόσμος πηγαίνει έτσι σε αυτά τα event. Μα, πραγματικά δεν υπάρχει ούτε μία γυναίκα έτσι ντυμένη. Αυτός ο κορσές δεν είναι καθόλου της εποχής, αλλά έτσι είναι η σιλουέτα. Είσαι οριακά εκτός θέματος», είπε μεταξύ άλλων ο κριτής του My Style Rocks, Στέλιος Κουδουνάρης.