Survivor 2024 – Δούλεψε το σχέδιο του Αλέξη Παππά: Ένταση ανάμεσα στον Σταμάτη και τους συμπαίκτες του μετά τον αγώνα

Τα σχόλιά του έκαναν τους Μπλε μαλλιά-κουβάρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Δούλεψε το σχέδιο του Αλέξη Παππά: Ένταση ανάμεσα στον Σταμάτη και τους συμπαίκτες του μετά τον αγώνα

Φαίνεται πως οι αγώνες δεν παίζονται μόνο εντός των στίβων μάχης στο φετινό Survivor... Ο Αλέξης Παππάς έχει αποδείξει πως ξέρει να χειρίζεται τον λόγο, κάτι που φάνηκε και στο αποψινό επεισόδιο, καθώς κατάφερε να κάνει μαλλιά-κουβάρια τους Μπλε με την ένταση να φτάνει στις καλύβες, μέχρι και στο συμβούλιο.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των Κόκκινων ξεκίνησε τις «φιτιλιές» πριν από τον αγώνα, λέγοντας στον Σταμάτη Ταλαδιανό ότι οι συμπαίκτες του δεν τον διαλέγουν για flag race γιατί είναι αδύναμος, ενώ άφησε αιχμές ότι οι ορισμένοι διαλέγουν ευκολότερα ματσαρίσματα για να βελτιώνουν τα στατιστικά τους. Η Χρύσα Χατζηγεωργίου έπιασε το «καρφί» του, και είπε στον Σταμάτη ότι έκλεισε το μάτι για να μην ψαρώνει, ωστόσο φαίνεται ότι ο Αλέξης Παππάς πέτυχε διάνα με τα σχόλιά του.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Ενοχλημένη η Σταυρούλα με τα σχόλια για τον Γιάννη: «Με περιμένουν στη γωνία κάποιοι...»

Το σχέδιο του Αλέξη Παππά έκανε άνω-κάτω τους Μπλε στο Survivor

Αμέσως μετά τον αγώνα τσίμπησε το «δόλωμα» ο Σταμάτης και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για ορισμένα σχόλια του Τζέιμς. «Προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατός αγωνιστικά και έχει υψηλά στατιστικά. Γιατί; Φοβάται σε μία ενδεχόμενη ήττα ότι θα πρέπει να ψηφιστεί; Τζέιμς, με συγχωρείς, αλλά απ' τα 30 παιχνίδια που έχει παίξει ο Ρικουνάκης, έχεις τα 15 μαζί του», δήλωσε ο Σταμάτης στην κάμερα του Survivor.

Ο παίκτης των Μπλε απασφάλισε στο συμβούλιο, λέγοντας ξεκάθαρα ότι θεωρεί εχθρική τη στάση του. «Αυτό που νιώθω από τον Τζέιμς, και αυτό που γίνεται είναι ότι προσπαθεί πάντα να βρει κάτι για να πει ότι κέρδισα από τύχη. Συνεχώς γίνεται αυτό. Προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν ήμουν καλός, αλλά ήταν χειρότερος ο άλλος. Η ομάδα μου μού έδειξε εμπιστοσύνη, για τον δικό του λόγο ο Τζέιμς συνεχίζει να μην μου δείχνει. Με ενόχλησε ότι αμφισβητεί τη νίκη μου», είπε αρχικά ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Και συνέχισε: «Νομίζει ο Τζέιμς ότι είναι το στρατηγικό μυαλό; Που κοιτάει μόνο τα στατιστικά του; Δεν είμαστε χαζοί. Εννοώ ότι έχει στο μυαλό του μόνο πώς θα προστατέψει τον εαυτό του, και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός πως τον ενάμιση μήνα που ήταν ο Νίκος Ρικουνάκης εδώ μέσα, έχει παίξει τα μισά παιχνίδια απέναντί του. Χαίρομαι να μπαίνω μέσα να αγωνίζομαι, άλλοι όμως δεν κοιτάνε να χαρούν το παιχνίδι, αλλά ένα imitation 60% για να πουν στην ομάδα τους να μην ψηφιστούν».

Ο Τζέιμς Καφετζής υπερασπίστηκε τον εαυτό του σε εκείνο το σημείο. «Από ποιον τα ακούει όλα αυτά; Δεν έχω βγει ποτέ να πω να κάψουμε τον Σταμάτη, γιατί ήξερα ότι θα γίνεις τούρμπο αν το πω. Όλοι μαζί αποφασίζουμε τα ματσαρίσματα, πολλές φορές δεν περνάει και το δικό μου. Από τότε που άλλαξαν οι ομάδες δεν έχω ασχοληθεί με τον Σταμάτη. Αν έχει ακούσει έστω ένας να κατηγορώ οποιονδήποτε στον πάγκο, να βγει να το πει. Ίσα-ίσα στα αγωνίσματα προσέχω να μην χαλάσει η ψυχολογία της ομάδας», δήλωσε ο «πρίγκιπας» του Survivor, ενώ και η ομάδα του τον στήριξε, χωρίς ωστόσο να μεταπείθουν στον Σταμάτη.

«Το μάτι το έκλεισα στον Χριστόφορο...» - Ο Αλέξης Παππάς εξηγείται

Οι Μπλε είπαν ανοιχτά πως όλη αυτή η έκρηξη οφείλεται στις φιτιλιές που έβαλε ο Παππάς, με εκείνον και τον Σταμάτη ωστόσο να αρνούνται πως ισχύει κάτι τέτοιο. «Ακούστηκε ότι με χρησιμοποιεί ο Αλέξης για να τα κάνω “όπα” στην ομάδα μας. Με τον Αλέξη δεν έχω καμία σχέση, τον βλέπω μόνο στον αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ταλαδιανός.

«Το μάτι το έκλεισα στον Χριστόφορο, γιατί μου είπε ότι τελικά κάτι ισχύει απ' όλα αυτά», εξηγήθηκε ο Αλέξης, με την Σταυρούλα να του απαντάει: «Ξέρεις πού να χτυπήσεις, και το κάνεις καλά».

Ο Τζέιμς είχε δει την έκρηξη του Σταμάτη να έρχεται

«Από τη μέρα που ήρθα δεν με συμπάθησε. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να παίξει με τον Παππά, γιατί είναι πιο αργός, εκείνος αρπάχτηκε και θεώρησε ότι έχω μία προσωπική ατζέντα μαζί του. Παρόλα αυτά εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα, όχι ποιος θα παίξει με ποιον, απλά κοιτάω ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να φτάσουμε στον στόχο», είχε πει ο Τζέιμς Καφετζής στην κάμερα του Survivor.