Survivor 2024 – Ενοχλημένη η Σταυρούλα με τα σχόλια για τον Γιάννη: «Με περιμένουν στη γωνία κάποιοι...»

Πώς απάντησε στα υπονοούμενα των συμπαικτών της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ενοχλημένη η Σταυρούλα με τα σχόλια για τον Γιάννη: «Με περιμένουν στη γωνία κάποιοι...»

Δεν έμεινε ασχολίαστο το... παιχνιδιάρικο flag race της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Γιάννη Περπατάρη. Οι δύο παίκτες του Survivor, που έχουν έρθει πιο κοντά τους τελευταίους μήνες, εκδηλώθηκαν και την ώρα που έπαιζαν αντίπαλοι στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους αρχικά να τους πειράζουν και να κάνουν πλάκα. Ωστόσο δεν συνεχίστηκε το εύθυμο κλίμα και στο συμβούλιο.

Αρκετοί παίκτες από την Κόκκινη ομάδα του Survivor δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους για την χαλαρότητα του Γιάννη στον αγώνα, βάζοντας στο στόχαστρο και τη Σταυρούλα, ώστε να σπείρουν διχόνοια στην ομάδα της. Η παίκτρια των Μπλε εμφανίστηκε ξεκάθαρα ενοχλημένη σε δηλώσεις της στο αποψινό επεισόδιο.

«Χθες στο συμβούλιο συνειδητοποίησα ότι φταίω για ακόμα μία φορά; Δεν έχω καταλάβει... Μάλλον δεν είμαι αρκετά σοβαρή όταν μπαίνω στον αγώνα. Στο flag εν τω μεταξύ πήρα και προβάδισμα, δεν είναι ότι έμεινα πίσω», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 25/3: Αυτή η παίκτρια είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας στο Survivor, μετά το περιστατικό με τον Γιάννη

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, διευκρίνισε επίσης νιώθει πως ορισμένοι ψάχνουν αφορμή για να τη σχολιάσουν αρνητικά: «Θα είχα μπει πρώτη στα τριγωνάκια στο επόμενο εμπόδιο, όπου εκεί έγινε το σούσουρο και έκαναν έναν χαμό κάποιοι Κόκκινοι. Θεωρώ ότι ορισμένοι με περιμένουν στη γωνία για να πουν κάτι για μένα, σε οτιδήποτε κάνω».

Η Σταυρούλα κατέληξε λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι έχω δείξει ποτέ ότι δεν μπαίνω αρκετά σοβαρή, ότι δεν με νοιάζει η ήττα της ομάδας ή η δική μου. Έχω παλέψει για τις ομάδες που έχω έρθει στο Survivor όλες τις χρονιές και όλα αυτά που ειπώθηκαν στο Survivor είναι άστοχα».

Το περιστατικό με τον Γιάννη και στην Σταυρούλα σχολιάστηκε και από την ομάδα της, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να σημειώνει ότι εκτός αγωνίσματος ασυλίας μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά όχι όταν διακυβεύεται η παραμονή τους στο Survivor. Δείτε το σχετικό απόσπασμα.