Survivor spoiler 25/3: Αυτή η παίκτρια είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Κλειδώνει το «φύλο» της μονομαχίας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler 25/3: Αυτή η παίκτρια είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Αλλάζουν ξανά οι ισορροπίες στο Survivor; Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την απόλυτη επικράτηση των Μπλε, με 4/4 ασυλίες, ωστόσο το χθεσινό επεισόδιο έγινε μία συνταρακτική ανατροπή καθώς οι Κόκκινοι δεν επικράτησαν απλώς, αλλά διέσυραν τους αντιπάλους τους με σκορ 12-4. Παρά τις δυσκολίες πάντως, μία παίκτρια των Μπλε μάλλον βγήκε... κερδισμένη από την εν λόγω μονομαχία (δείτε εδώ τι συνέβη)

Και οι δύο πλευρές επανέρχονται στους στίχους μάχης για τη δεύτερη ασυλία και θέλουν πολύ τη νίκη, αλλά μόνο μία ομάδα θα την κατακτήσει. Από την πρώτη ψηφοφορία βγήκε προτεινόμενη σχεδόν ομόφωνα η Ευγενία Μπόρλα, και σήμερα αναμένεται να κατοχυρωθεί το... φύλο της αποχώρησης, αφού ακόμα μία γυναίκα αναμένεται να βγει στον τάκο.

Οι Μπλε νικητές στο αποψινό Survivor, βγάζουν στον τάκο γυναίκα συμπαίκτρια

Οι νίκες των Κόκκινων θα τελειώσουν απότομα όπως φαίνεται, με τους Μπλε να παίρνουν το «αίμα τους πίσω» για την βαριά ήττα της Κυριακής. Κάπως έτσι οι Κόκκινοι επανέρχονται σε μία γνώριμη θέση για εκείνους, αφού την περασμένη εβδομάδα μόνο πήγαν τέσσερις φορές στην κάλπη.

Η δεύτερη υποψηφιότητα κλείδωσε και δεν είναι άλλη από την Άιρα Αντομαϊτύτε, που τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει να περνάει δύσκολα στο Survivor. Μένει να δούμε αν το πρόσφατο ξέσπασμά της θα της στοιχίσει και την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Άιρα Αντομαϊτύτε

Το ξέσπασμα της Άιρα Αντομαϊτύτε

Με αφορμή το γεγονός ότι ο Γιάννης Περπατάρης και ο Γιώργος Γκιουλέκας είχαν αποσυρθεί από τον τρίτο αγώνα ασυλίας, την περασμένη εβδομάδα στο Survivor, η Άιρα είχε ξεσπάσει για τους συμπαίκτες της που έδειχναν να μην έχουν κίνητρο.

«Σήμερα όντως αγωνιζόμασταν για τον Χριστόφορο και τον Γιώργο, κι εγώ είδα ότι ο Γιώργος ψιλοάραζε με τους Μπλε, τους παλιούς του φίλους, και μας έκανε να δούμε ότι εδώ είναι μόνο για να περνάει καλά. Όταν έρχεσαι σ' ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να ξέρεις τι θα βρεις, τραυματισμούς και κούραση», σημείωσε αρχικά η Άιρα.

«Απογοητεύτηκα και αυτό με έκανε να στενοχωρηθώ. Ήθελα πολύ να μην ψηφιστούμε σήμερα, το θεώρησα άδικο να παίρνει κάποιος μία μέρα ρεπό κι εμείς να αγωνιζόμαστε κάθε μέρα με αυτές τις δυσκολίες. Περνάω δύσκολα, και οι υπόλοιποι πονάνε. Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται πάντα», κατέληξε η παίκτρια των Κόκκινων στην κάμερα του Survivor, πριν η φωνή της πνιγεί από τα δάκρυα.