Survivor highlights 25/3: Οργή κατά του Αλέξη Παππά - Η ενοχλημένη Χρυσαειδή και η παίκτρια που κινδυνεύει να φύγει

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 25/3: Οργή κατά του Αλέξη Παππά - Η ενοχλημένη Χρυσαειδή και η παίκτρια που κινδυνεύει να φύγει

Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Είδαμε την δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ πριν από αυτό πολλούς τσακωμούς και εντάσεις...

Αναλυτικά τα 25/3 highlights του Survivor

Ενοχλημένη η Σταυρούλα με τα σχόλια για τον Γιάννη: «Με περιμένουν στη γωνία κάποιοι...»

Δεν έμεινε ασχολίαστο το... παιχνιδιάρικο flag race της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Γιάννη Περπατάρη. Οι δύο παίκτες του Survivor, που έχουν έρθει πιο κοντά τους τελευταίους μήνες, εκδηλώθηκαν και την ώρα που έπαιζαν αντίπαλοι στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους αρχικά να τους πειράζουν και να κάνουν πλάκα. Ωστόσο δεν συνεχίστηκε το εύθυμο κλίμα και στο συμβούλιο.

Αρκετοί παίκτες από την Κόκκινη ομάδα του Survivor δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους για την χαλαρότητα του Γιάννη στον αγώνα, βάζοντας στο στόχαστρο και τη Σταυρούλα, ώστε να σπείρουν διχόνοια στην ομάδα της. Η παίκτρια των Μπλε εμφανίστηκε ξεκάθαρα ενοχλημένη σε δηλώσεις της στο αποψινό επεισόδιο.

«Χθες στο συμβούλιο συνειδητοποίησα ότι φταίω για ακόμα μία φορά; Δεν έχω καταλάβει... Μάλλον δεν είμαι αρκετά σοβαρή όταν μπαίνω στον αγώνα. Στο flag εν τω μεταξύ πήρα και προβάδισμα, δεν είναι ότι έμεινα πίσω», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, διευκρίνισε επίσης νιώθει πως ορισμένοι ψάχνουν αφορμή για να τη σχολιάσουν αρνητικά: «Θα είχα μπει πρώτη στα τριγωνάκια στο επόμενο εμπόδιο, όπου εκεί έγινε το σούσουρο και έκαναν έναν χαμό κάποιοι Κόκκινοι. Θεωρώ ότι ορισμένοι με περιμένουν στη γωνία για να πουν κάτι για μένα, σε οτιδήποτε κάνω».

Η Σταυρούλα κατέληξε λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι έχω δείξει ποτέ ότι δεν μπαίνω αρκετά σοβαρή, ότι δεν με νοιάζει η ήττα της ομάδας ή η δική μου. Έχω παλέψει για τις ομάδες που έχω έρθει στο Survivor όλες τις χρονιές και όλα αυτά που ειπώθηκαν στο Survivor είναι άστοχα».

Το περιστατικό με τον Γιάννη και στην Σταυρούλα σχολιάστηκε και από την ομάδα της, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να σημειώνει ότι εκτός αγωνίσματος ασυλίας μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά όχι όταν διακυβεύεται η παραμονή τους στο Survivor. Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Δείτε επίσης: Σάλος με το πλάνο Χρυσαειδή & Περπατάρη - Το έδειξαν κανονικά στον αέρα του ΣΚΑΙ παρά τους σκληρούς κανονισμούς

Αγώνας με κομμένη την ανάσα – Δείτε ποιοι πήραν την δεύτερη ασυλία

Η μέρα με τη νύχτα ήταν η σημερινή αναμέτρηση στο Survivor σε σύγκριση με τη προχθεσινή, καθώς την Κυριακή είδαμε τους Κόκκινους να ισοπεδώνουν τους Μπλε με 12-4, ενώ στον αγώνα (25/3) ασυλίας, γίνονταν συνεχώς ανατροπές μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Ήταν δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, και ειδικά οι Κόκκινοι, ώστε να μην χάσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους. Εκείνοι θα έλεγε κανείς ότι είχαν και την ψυχολογία με το μέρος τους, πριν φτάσουν στον στίβο μάχης.

Κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται ωστόσο, με τους Μπλε να παίζουν στα ίσια και να δείχνουν έναν τελείως διαφορετικό εαυτό. Μέχρι το 8-8 όλα παίζονταν στον πόντο με τις δύο ομάδες να μπαίνουν σε flag race και να ξεκαθαρίζουν εκεί τις διαφορές τους.

Το σκορ έληξε 12-8, με τους Μπλε να εμφανίζονται ξεκάθαρα πιο ψύχραιμοι και να παίρνουν τους πόντους που χρειάζονταν σε κρίσιμες αναμετρήσεις. Κάπως έτσι πήραν και το αίμα τους πίσω, όχι μόνο για την χθεσινή βαριά ήττα, αλλά και για τα σχόλια των Κόκκινων που προσπαθούσαν να βάλουν φιτιλιές στη Σταυρούλα για τη σχέση της με τον Γιάννη Περπατάρη.

Να σημειωθεί πως η παίκτρια των Μπλε έμεινε εκτός στο αγώνισμα. Παρότι ο γιατρός της έδωσε το «πράσινο φως», ο Τζέιμς Καφετζής έκρινε πως θα έπρεπε να ξεκουραστεί μέχρι να σταματήσουν οι ενοχλήσεις στο πόδι της.

Δούλεψε το σχέδιο του Αλέξη Παππά: Ένταση ανάμεσα στον Σταμάτη και τους συμπαίκτες του μετά τον αγώνα

Φαίνεται πως οι αγώνες δεν παίζονται μόνο εντός των στίβων μάχης στο φετινό Survivor... Ο Αλέξης Παππάς έχει αποδείξει πως ξέρει να χειρίζεται τον λόγο, κάτι που φάνηκε και στο αποψινό επεισόδιο, καθώς κατάφερε να κάνει μαλλιά-κουβάρια τους Μπλε με την ένταση να φτάνει στις καλύβες, μέχρι και στο συμβούλιο.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των Κόκκινων ξεκίνησε τις «φιτιλιές» πριν από τον αγώνα, λέγοντας στον Σταμάτη Ταλαδιανό ότι οι συμπαίκτες του δεν τον διαλέγουν για flag race γιατί είναι αδύναμος, ενώ άφησε αιχμές ότι οι ορισμένοι διαλέγουν ευκολότερα ματσαρίσματα για να βελτιώνουν τα στατιστικά τους. Η Χρύσα Χατζηγεωργίου έπιασε το «καρφί» του, και είπε στον Σταμάτη ότι έκλεισε το μάτι για να μην ψαρώνει, ωστόσο φαίνεται ότι ο Αλέξης Παππάς πέτυχε διάνα με τα σχόλιά του.

Αμέσως μετά τον αγώνα τσίμπησε το «δόλωμα» ο Σταμάτης και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για ορισμένα σχόλια του Τζέιμς. «Προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατός αγωνιστικά και έχει υψηλά στατιστικά. Γιατί; Φοβάται σε μία ενδεχόμενη ήττα ότι θα πρέπει να ψηφιστεί; Τζέιμς, με συγχωρείς, αλλά απ' τα 30 παιχνίδια που έχει παίξει ο Ρικουνάκης, έχεις τα 15 μαζί του», δήλωσε ο Σταμάτης στην κάμερα του Survivor.

Ο παίκτης των Μπλε απασφάλισε στο συμβούλιο, λέγοντας ξεκάθαρα ότι θεωρεί εχθρική τη στάση του. «Αυτό που νιώθω από τον Τζέιμς, και αυτό που γίνεται είναι ότι προσπαθεί πάντα να βρει κάτι για να πει ότι κέρδισα από τύχη. Συνεχώς γίνεται αυτό. Προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν ήμουν καλός, αλλά ήταν χειρότερος ο άλλος. Η ομάδα μου μού έδειξε εμπιστοσύνη, για τον δικό του λόγο ο Τζέιμς συνεχίζει να μην μου δείχνει. Με ενόχλησε ότι αμφισβητεί τη νίκη μου», είπε αρχικά ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Και συνέχισε: «Νομίζει ο Τζέιμς ότι είναι το στρατηγικό μυαλό; Που κοιτάει μόνο τα στατιστικά του; Δεν είμαστε χαζοί. Εννοώ ότι έχει στο μυαλό του μόνο πώς θα προστατέψει τον εαυτό του, και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός πως τον ενάμιση μήνα που ήταν ο Νίκος Ρικουνάκης εδώ μέσα, έχει παίξει τα μισά παιχνίδια απέναντί του. Χαίρομαι να μπαίνω μέσα να αγωνίζομαι, άλλοι όμως δεν κοιτάνε να χαρούν το παιχνίδι, αλλά ένα imitation 60% για να πουν στην ομάδα τους να μην ψηφιστούν».

Ο Τζέιμς Καφετζής υπερασπίστηκε τον εαυτό του σε εκείνο το σημείο. «Από ποιον τα ακούει όλα αυτά; Δεν έχω βγει ποτέ να πω να κάψουμε τον Σταμάτη, γιατί ήξερα ότι θα γίνεις τούρμπο αν το πω. Όλοι μαζί αποφασίζουμε τα ματσαρίσματα, πολλές φορές δεν περνάει και το δικό μου. Από τότε που άλλαξαν οι ομάδες δεν έχω ασχοληθεί με τον Σταμάτη. Αν έχει ακούσει έστω ένας να κατηγορώ οποιονδήποτε στον πάγκο, να βγει να το πει. Ίσα-ίσα στα αγωνίσματα προσέχω να μην χαλάσει η ψυχολογία της ομάδας», δήλωσε ο «πρίγκιπας» του Survivor, ενώ και η ομάδα του τον στήριξε, χωρίς ωστόσο να μεταπείθουν στον Σταμάτη.

«Το μάτι το έκλεισα στον Χριστόφορο...» - Ο Αλέξης Παππάς εξηγείται

Οι Μπλε είπαν ανοιχτά πως όλη αυτή η έκρηξη οφείλεται στις φιτιλιές που έβαλε ο Παππάς, με εκείνον και τον Σταμάτη ωστόσο να αρνούνται πως ισχύει κάτι τέτοιο. «Ακούστηκε ότι με χρησιμοποιεί ο Αλέξης για να τα κάνω “όπα” στην ομάδα μας. Με τον Αλέξη δεν έχω καμία σχέση, τον βλέπω μόνο στον αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ταλαδιανός.

«Το μάτι το έκλεισα στον Χριστόφορο, γιατί μου είπε ότι τελικά κάτι ισχύει απ' όλα αυτά», εξηγήθηκε ο Αλέξης, με την Σταυρούλα να του απαντάει: «Ξέρεις πού να χτυπήσεις, και το κάνεις καλά».

«Από τη μέρα που ήρθα δεν με συμπάθησε. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να παίξει με τον Παππά, γιατί είναι πιο αργός, εκείνος αρπάχτηκε και θεώρησε ότι έχω μία προσωπική ατζέντα μαζί του. Παρόλα αυτά εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα, όχι ποιος θα παίξει με ποιον, απλά κοιτάω ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να φτάσουμε στον στόχο», είχε πει ο Τζέιμς Καφετζής στην κάμερα του Survivor.

Επιβεβαιώνονται ξανά τα spoilers, αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση

Για δεύτερη φορά η υποψηφιότητα είναι γένους θηλυκού, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Ευγενία Μπόρλα (η πρώτη υποψήφια) να γλιτώσει χωρίς να δώσει μονομαχία στο τέλος της εβδομάδας. Οι Κόκκινοι επέλεξαν επίσης με αγωνιστικά κριτήρια τη γυναίκα που θέλουν να παλέψει για την παραμονή της, με το όνομα να μην είναι έκπληξη.

Για την ακρίβεια, πριν από δύο εβδομάδες είχαν βρεθεί ξανά αντίπαλες με την Ευγενία Μπόρλα, κάτι που σημείωσε και η ίδια μόλις της ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της στο Survivor. Σχεδόν ομόφωνα, οι Κόκκινοι αποφάσισαν να στείλουν στον «τάκο» την Άιρα Αντομαϊτύτε, όπως σας είχε ενημερώσει το απόγευμα το youweekly.gr. Για την ιστορία, εκείνη έδωσε την ψήφο της στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

«Το περίμενα, το θεωρώ φυσιολογικό. Πριν από δύο εβδομάδες παίξαμε αντίπαλες και θα ξαναπαίξουμε. Θα είναι η δεύτερή μας μονομαχία. Δεν θέλω με τίποτα να παίξω με κάποια από την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να κερδίσουμε στις ασυλίες», σημείωσε η Άιρα αμέσως μετά την ψηφοφορία.