Survivor trailer 26/3: ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ - Η κίνηση του Αλέξη Παππά που θα εξοργίσει τους Μπλε

Με θάρρος και θράσος μπροστά στα μάτια όλων

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 26/3: ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ - Η κίνηση του Αλέξη Παππά που θα εξοργίσει τους Μπλε

Η 12η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε με τους Μπλε στο επίκεντρο αφού μετά από μια συγκλονιστική προηγούμενη εβδομάδα με μόνο νίκες κατάφεραν να χάσουν την πρώτη ασυλία της Κυριακής 24/3 βγάζοντας στον τάκο την συμπαίκτριά τους, Ευγενία Μπόρλα, που... συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!

Την επόμενη μέρα, την Δευτέρα 25/3, βέβαια αφού πείσμωσαν μπήκαν στους στίβους μάχης και έφεραν τούμπα τα πάντα αφού κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αναγκάζοντας τους Κόκκινους να ψηφίσουν κάποιον δικό τους συμπαίκτη αυτή την φορά. Υποψήφια, λοιπόν, η Aira Adomaityte, που "κλείδωσε" και την γυναικεία μονομαχία γι' αυτή την εβδομάδα.

Τι θα δούμε απόψε 26/3 στο Survivor

Στο αποψινό επεισόδιο, λοιπόν, πέραν του ότι θα παρακολουθήσουμε τόσο τους μπλε όσο και τους κόκκινους σε μια πολύ δυνατή μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος θα κερδίσει) ο Αλέξης Παππάς στην προσπάθειά του να σπάσει τα νεύρα των μπλε σε έναν αγώνα με τον Σταμάτη Ταλαδιανό θα πάει να συγχαρεί στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας τον μαχητή ο οποίος θα μείνει άναυδος όπως και όλη του η ομάδα!

Το συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει θα είναι καταιγιστικό... Ποια θα είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση; (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOIL ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)