Survivor spoiler 26/3: ΟΛΑ ΟΠΑ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία απόψε

Μαχητές ή Κόκκινοι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 26/3: ΟΛΑ ΟΠΑ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία απόψε

Αυτή την εβδομάδα, μέχρι στιγμής οι ασυλίες του Survivor έχουν μοιραστεί. Μετά από μια εβδομάδα πανηγυρικής νίκης των μπλε η Κυριακή 24/3 ξεκίνησε με μια μεγάλη ήττα στην πρώτη ασυλία και μια υποψήφια προς αποχώρηση μαχήτρια, την Ευγενία Μπόρλα.

Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν αφού στην δεύτερη ασυλία, αυτή της Δευτέρας 25/3, οι μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να στείλουν τους Κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν, όπως αποδείχθηκε - την Aira Adomaityte. Στο συγκεκριμένο, μάλιστα, συμβούλιο επικράτησε ο κακός χαμός κι εννοείται στο επίκεντρο βρέθηκε ξανά το όνομα του Τζέιμς Καφετζή.

Τι θα συμβεί απόψε στο Survivor - Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Αρχικά, με αφορμή το χθεσινό συμβούλιο κι όλα αυτά που ειπώθηκαν αξίζει να σημειωθεί πως στο αποψινό επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς θα κάνει μια κίνηση κατά την διάρκεια του αγωνίσματος που θα εκπλήξει τους Μπλε (δείτε εδώ τι θα συμβεί). Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας οι Κόκκινοι δεν θα χαριστούν κι αυτή την φορά. Θα βάλουν τα δυνατά τους και τελικά θα πάρουν την 3η ασυλία κάνοντας το 2-1. Αν αλλάξει κάτι μέσα στην ημέρα, βέβαια, θα κάνουμε update. Ποια θα είναι άραγε η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση; (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOIL - ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!)