Survivor spoiler: Έρχεται το πάρτι της ένωσης! Η ημερομηνία και οι καλεσμένοι πρώην παίκτες

Ποιοι θα τραγουδήσουν live εκείνη την ημέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Έρχεται το πάρτι της ένωσης! Η ημερομηνία και οι καλεσμένοι πρώην παίκτες

Το Survivor φτάνει πλέον στα μισά, με τους παίκτες να βρίσκονται για τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο, χωρισμένοι σε Κόκκινους και Μπλε. Ως είθισται, ωστόσο, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο του παιχνιδιού οι ομάδες μπαίνουν στην άκρη, και γι' αυτό κάνουν όλοι μαζί ένα μεγάλο πάρτυ: Ντύνονται, στολίζονται και... πλένονται για πρώτη φορά σε αυτό το διάστημα.

Η εκπομπή Fay’s Time και ο Νίκος Παρτσώλης παρουσίασαν νέα στοιχεία για το πάρτι της ένωσης, που αναμένεται να μεταδοθεί σε περίπου 20 μέρες, στις 14 Απριλίου συγκεκριμένα. Ανάμεσα στις εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, βρίσκονται ένα τραγουδιστικό σχήμα που θα διασκεδάσει τους παίκτες, πέρα απ' το δικό τους καραόκε φυσικά, που κάθε χρόνο βγάζει... μαργαριτάρια.

Δείτε επίσης: Survivor - Χείμαρρος ο Ρικουνάκης για την Χρύσα Χατζηγεωργίου: «Ισχύει ότι πήγα στην καλύβα της! Όταν δεν λες ότι έχεις αγόρι...»

Οι καλεσμένοι στο πάρτι της ένωσης του Survivor

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του ΣΚΑΪ, τρεις πρώην παίκτες αναμένεται να δώσουν το «παρών» στον Άγιο Δομίνικο και έχουν ήδη πει το «ναι». Ο πρώτος είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που πρόσφατα φούντωσε τις φήμες για την επιστροφή του, κάνοντας μία ανάρτηση στο Instagram. Για check in στο πάρτι του Survivor ετοιμάζονται επίσης η Ρία Κολοβού και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο τραγουδιστής στον οποίο έγινε κρούση από τον Ατζούν

Εννοείται βέβαια ότι πέρα από τους πρώην παίκτες, επιθυμία του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι να παρευρεθεί ένα μεγάλο όνομα στο πάρτι ένωσης του Survivor. Γι' αυτό ο Τούρκος παραγωγός κάνει κρούσεις σε διάφορα ονόματα το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε εδώ ποιο είναι το μεγάλο όνομα που θέλει να φέρει στον Άγιο Δομίνικο.