Survivor - "Βόμβα" στον Άγιο Δομίνικο: Το δυνατό χαρτί του Ατζούν Ιλιτζαλί - «Τα λέμε σε λίγες μέρες...»

Ο παίκτης που θα επιστρέψει ξανά στον τόπο του εγκλήματος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor -

Το Survivor ξεκίνησε πολύ δυναμικά αυτή τη χρονιά όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, όμως μόλις ο ανταγωνισμός αυξήθηκε, σημειώθηκε μία μεγάλη πτώση, η οποία παραμένει σταθερή. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λοιπόν, έχει σκεφτεί διάφορους τρόπους για να αλλάξει αυτό (δείτε εδώ το κόλπο του για να διώχνει όσους δεν του φέρνουν ποσοστά) και ένα από τα πιο δυνατά του χάρτια, μόλις αποκαλύφθηκε.

Ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι, ο οποίος είχε δημιουργήσει τεράστιο ντόρο λόγω της απόδοσής του στους αγώνες, αλλά και εξαιτίας ενός ερωτικού σκανδάλου. Καλά σκεφτήκατε... ο Μάριος Πρίαμος επιστρέφει.

Η ανακοίνωση του Μάριου Πρίαμου για την επιστροφή του στο Survivor

Ο ίδιος το ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραφε τα εξής: «Team Priamos!!! Τα λέμε σε λίγες μέρες στον Αγ. Δομίνικο!!! Έρχομαι να δω τα ματσαρίσματα που αποφεύγετε... Απλά για τα στατιστικά». Αφήνει, λοιπόν, και τα υπονοούμενά τους για τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας.

Το συγκεκριμένο story, ωστόσο, σβήστηκε το πρωί της επόμενης ημέρας, επομένως διατηρούμε κάποιες αμφιβολίες ακόμη... Σύντομα, ωστόσο, θα υπάρξει ανακοίνωση στην περίπτωση που η συμφωνία έχει κλείσει πράγματι.

Μάριος Πρίαμος επιστροφή Survivor

Τι θα δούμε απόψε 25/3 στο ριάλιτι

Το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο του Survivor, το δεύτερο της 12ης εβδομάδας του ριάλιτι. Και μετά τα χθεσινά (δείτε εδώ τι συνέβη στις 24/3) θα είναι σκληρό! Οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας θα κοντραριστούν ενός και εκτός δοκιμασίας.

Παρόλο, όμως, που το πρόβλημα ξεκινάει ανάμεσα στις πλευρές, θα δημιουργήσει πρόβλημα στους μαχητές, στον Σταμάτη και τον Τζέιμς συγκεκριμένα, οι οποίοι στο συμβούλιο θα τσακωθούν, με τον τελευταίο να κατηγορείται πως φοβάται ότι θα ψηφιστεί και ίσως έτσι αποχωρήσει.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Ζωή Ασουμανάκη: Χώρισε μετά το παιχνίδι! Οι αποκαλύψεις για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τις εξαντλητικές δίαιτες

«Παρατηρήσαμε κάτι το οποίο μας γέννησε πολλά ερωτηματικά. Η ομάδα η υπόλοιπη δεν σε βάζει στα flag race, γιατί δεν πιστεύει σε σένα», ακούγεται να λέει ο Αλέξης Παππάς και η κάμερα δείχνει τον Σταμάτη Ταλαδιανό, με εκείνον να απαντά: «Εγώ τελικά, ό,τι και να κάνω, και τον Θεό τον ίδιο να κερδίσω, θα είμαι ο αδύναμος;».

«Σταμάτη μην ψαρώνεις, γιατί ο Αλέξης έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο εκείνη τη στιγμή», του επισημαίνει τότε η Χρύσα, προσπαθώντας να ηρεμήσει τον συμπαίκτη της. Και όλα αυτά συμβαίνουν πριν τον αγώνα. Μετά από αυτόν τα πράγματα θα χειροτερέψουν...

Ποια ομάδα θα χάσει; Ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση; Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε όλα τα spoilers!