My Style Rocks – Ο Στέλιος Κουδουνάρης «κατακεραύνωσε» τη Σιμόν: «Αν είχα μηδέν θα σου έβαζα»

Δεν της χαρίστηκε...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks – Ο Στέλιος Κουδουνάρης «κατακεραύνωσε» τη Σιμόν: «Αν είχα μηδέν θα σου έβαζα»

Νέα εβδομάδα στο My Style Rocks, με τα δεδομένα να αλλάζουν ωστόσο. Η Σιμόν, παρότι ήταν η νικήτρια του περασμένου Gala σήμερα έκανε βήματα πίσω, κάτι που αναγνώρισε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο κριτής του My Style Rocks ήταν «καταπέλτης» για το look της παίκτριας του My Style Rocks, σημειώνοντας μάλιστα ότι αν μπορούσε να την βαθμολογήσει με μηδέν, θα το έκανε. Τα σχόλιά του προκάλεσαν την έκπληξη της Σιμόν, καθώς και της παρουσιάστριας Κατερίνας Καραβάτου, αν και τελικά της έδωσε εύσημα μόνο για το... καπέλο που ήταν και μέσα στη θεματική της ημέρας.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: «Γύρισες πιο γυμνή από ποτέ» - Νικήτρια η Σιμόν, δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε σήμερα (25/3)

Το σχόλια-φωτιά του Στέλιου Κουδουνάρη στο σημερινό My Style Rocks

«Πού πήγε η νικήτρια της προηγούμενης εβδομάδας; Πού κρύφτηκε; Έχασες κιλά επειδή μάλλον πεινούσες και δεν έβλεπες καθαρά. Είναι χάλια. Το καπέλο είναι πάρα πολύ ωραίο, σου πηγαίνει πάρα πολύ, αλλά δεν ταιριάζει με αυτό το φόρεμα, το οποίο πάρα πολύ συντηρητικό. Και η τσάντα φυσικά είναι πολύ λάθος. Θέλει ένα μεγάλο φάκελο», είπε αρχικά ο κριτής του My Style Rocks.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης συνέχισε σε εξίσου αυστηρό τόνο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό το ζωνάκι δεν το συζητάμε. Είναι όλο λάθος. Αν είχα μηδέν, θα σου έβαζα σήμερα. Μόνο το καπέλο είναι σωστό». Ο κριτής επανήλθε σε διαφορετικό σημείο του show, με νέα κριτική του στο look της παίκτριας και της τόνισε: «Δεν μπορείς να μιλάς και να λες σε κάποια ότι δεν έχει κάνει styling, από τη στιγμή που έχεις κάνει κι εσύ το ίδιο. Βάλατε και οι δύο από ένα σετ παπούτσια και μία τσάντα».