Survivor 26/3: «Είσαι καλύτερος ηθοποιός από τον Αλέξη Παππά!» - Άγριο ξεμπρόστιασμα από τον Τζέιμς Καφετζή

«Εμμονική σχέση είχα μόνο στο Survivor του 21' και τώρα στου 24'»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 26/3: «Είσαι καλύτερος ηθοποιός από τον Αλέξη Παππά!» - Άγριο ξεμπρόστιασμα από τον Τζέιμς Καφετζή

Την Τρίτη 26/3 στο επεισόδιο, που προβλήθηκε για το Survivor είδαμε τους παίκτες από τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν ''πυρά'' λίγο πριν οδηγηθούν στον τρίτο αγώνα ασυλίας (δείτε εδώ ποια ομάδα θα νικήσει).

Ειδικότερα στο προσκήνιο ήρθαν ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Αλέξης Παππάς και ο Τζέιμς Καφετζής, καθώς οι τρεις παίκτες έχουν σημαντικές διαφορές, που τους χωρίζουν! Αποκορύφωμα στη συζήτηση ήταν μάλιστα η στιγμή, που ο Τζέιμς χαρακτήρισε τον Ταλαδιανό ως ηθοποιό και μάλιστα καλύτερο από τον Παππά που είναι επαγγελματίας ηθοποιός.

Η ένταση και τα σχόλια του Τζέιμς κατά του Σταμάτη Ταλαδινού στο Survivor

«Δεν κάναμε κάποια συζήτηση χθες με τον Τζέιμς, δε νομίζω ότι έχω να πάρω κάποια απάντηση. Είναι αληθοφανές αυτό, που γίνεται!», είπε αρχικά ο Σταμάτης.

«Γιώργο είμαι 27 χρονών και εμμονική σχέση είχα μόνο στο Survivor του 21' και τώρα στου 24'. Τι να σου πω...Τον Αλέξη Παππά εννοώ και τον Σταμάτη», είπε στη συνέχεια ο Καφετζής.

«Εγώ όταν με ενοχλεί κάτι το λέω. Με ενόχλησε αυτό που έγινε με τον Τζέιμς και το λέω», είπε ο Σταμάτης.

Τέλος ο Καφετζής απάντησε: «Δε με ενδιαφέρει αυτό που λέει ο Σταμάτης, ότι δε βάζω την ομάδα πάνω από όλα, ενώ κοιτάω να φτάσω πρώτος στους 12 πόντους...Ο Αλέξης είναι ηθοποιός, αλλά εσύ είσαι καλύτερος ηθοποιός από μου φαίνεται».

Ο Σταμάτης του απάντησε: «Εγώ δεν έχω έρθει να κάνω κανέναν actor εδώ μέσα».

Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει από πολύ νωρίς το πρωί σήμερα, εμείς εδώ στο Youweekly.gr η σημερινή νίκη ανήκει για ακόμα μια φορά στους Κόκκινους και κάπως έτσι οι μπλε θα έρθουν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν ακόμα μια συμπαίκτριά τους. Κι εκεί που είχαμε δεδομένο πως θα βγει η Χρύσα, αφού στατιστικά είναι πιο αδύναμη από αυτές που έχουν μείνει, οι μπλε θα κάνουν την ανατροπή και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες θα δώσουν την Αναστασία Τσερού, την προσθήκη στους μπλε μετά και την δεύτερη αλλαγή των ομάδων.

Υπενθυμίζουμε πως η Αναστασία αν και μπήκε αργότερα από την πρώτη φουρνιά είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια κι έχει καταφέρει να κερδίσει σε αρκετά run την Κατερίνα Δαλάκα που θεωρείται τοπ εκεί μέσα. Δίκαιο ή άδικο;