Survivor highlights 26/3: Ασύλληπτο ξεμπρόστιασμα στον Αλέξη Παππά - Ποιος ακόμα κινδυνεύει να γυρίσει στην Ελλάδα;

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 26/3: Ασύλληπτο ξεμπρόστιασμα στον Αλέξη Παππά - Ποιος ακόμα κινδυνεύει να γυρίσει στην Ελλάδα;

Εντάσεις, λογομαχίες και έναν σκληρό στίβο μάχης παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 26/3 επεισόδιο του Survivor, ενώ στο τέλος είδαμε να βγαίνει και η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά τα 26/3 highlights του Survivor

«Είσαι καλύτερος ηθοποιός από τον Αλέξη Παππά!» - Άγριο ξεμπρόστιασμα από τον Τζέιμς Καφετζή

Την Τρίτη 26/3 είδαμε τους παίκτες από τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν ''πυρά'' λίγο πριν οδηγηθούν στον τρίτο αγώνα ασυλίας. Ειδικότερα στο προσκήνιο ήρθαν ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Αλέξης Παππάς και ο Τζέιμς Καφετζής, καθώς οι τρεις παίκτες έχουν σημαντικές διαφορές, που τους χωρίζουν! Αποκορύφωμα στη συζήτηση ήταν μάλιστα η στιγμή, που ο Τζέιμς χαρακτήρισε τον Ταλαδιανό ως ηθοποιό και μάλιστα καλύτερο από τον Παππά που είναι επαγγελματίας ηθοποιός.

«Δεν κάναμε κάποια συζήτηση χθες με τον Τζέιμς, δε νομίζω ότι έχω να πάρω κάποια απάντηση. Είναι αληθοφανές αυτό, που γίνεται!», είπε αρχικά ο Σταμάτης.

«Γιώργο είμαι 27 χρονών και εμμονική σχέση είχα μόνο στο Survivor του 21' και τώρα στου 24'. Τι να σου πω...Τον Αλέξη Παππά εννοώ και τον Σταμάτη», είπε στη συνέχεια ο Καφετζής.

«Εγώ όταν με ενοχλεί κάτι το λέω. Με ενόχλησε αυτό που έγινε με τον Τζέιμς και το λέω», είπε ο Σταμάτης.

Τέλος ο Καφετζής απάντησε: «Δε με ενδιαφέρει αυτό που λέει ο Σταμάτης, ότι δε βάζω την ομάδα πάνω από όλα, ενώ κοιτάω να φτάσω πρώτος στους 12 πόντους...Ο Αλέξης είναι ηθοποιός, αλλά εσύ είσαι καλύτερος ηθοποιός από μου φαίνεται».

Ο Σταμάτης του απάντησε: «Εγώ δεν έχω έρθει να κάνω κανέναν actor εδώ μέσα».

Δείτε επίσης για το πάρτι ένωσης: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που δέχτηκε πρόταση - Πληρώνει αδρά ο Ιλιτζαλί για να του πει το "ναι"

«Τι φάση;» - Άναυδοι οι μαχητές με τη χειρονομία του Αλέξη Παππά

Κακό κλίμα να επικρατεί στους μπλε καθώς η σχέση του Τζέιμς Καφετζή με τον Σταμάτη Ταλαδιανό στο Survivor δε βλέπουμε να είναι καλή με τον Αλέξη Παππά από τους κόκκινους να ρίχνει λάδι στη φωτιά - υποστηρίζοντας ανοιχτά τον Ταλαδιανό.

Αφού λοιπόν Τζέιμς και Σταμάτης ''αρπάχτηκαν'' στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήραν θέση για τον στίβο μάχης και τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Αναπάντεχη ήταν ωστόσο, η αντίδραση του Παππά τη στιγμή που έπαιξε απέναντι από τον Τζέιμς και τον νίκησε.

Όπως λοιπόν φαίνεται και στο βίντεο, ο Αλέξης αφού παίρνει τον πόντο για τους κόκκινους, πλησιάζει στους μαχητές και δίνει με νόημα το χέρι του στον Σταμάτη Ταλαδιανό από την απέναντι ομάδα. Η κίνηση αυτή άφησε τους μπλε με το στόμα ανοιχτό, όπως και τον Σταμάτη. Παράλληλα πολλοί ήταν εκείνοι, που απόρησαν φωνάζοντας: «Τι φάση;», καθώς ο Παππάς θέλησε να προκαλέσει ανοιχτά με την κίνησή του αυτή.

Δείτε επίσης: Σταμάτησαν τα γυρίσματα ξαφνικά πριν από λίγες ώρες - Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

Και όμως! Νικητές με τελικό σκορ 12/10 οι....

Στον αγώνα όση προσπάθεια και αν κατέβαλαν οι μπλε, εν τέλει δεν τα κατάφεραν! Το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει ορθότατα για την ομάδα που κερδίζει και αυτή δεν ήταν άλλη από την κόκκινη με σκορ 12-10.

Τα πάνω κάτω - Αυτή η γυναίκα βγήκε παμψηφεί υποψήφια προς αποχώρηση

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως από τις ψηφοφορίες των δύο προηγούμενων ημερών στον τάκο βγήκαν η Ευγενία Μπόρλα και η Aira Adomaityte.

Επομένως, η σημερινή κάλπη θα έπρεπε να βγάλει γυναικείο όνομα, καθώς η μονομαχία της Πέμπτης 28/3 θα αποτελέσει γυναικεία υπόθεση. Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, οι μαχητές ψήφισαν και όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr τελικά η 3η υποψήφια είναι η Αναστασία Τσερού.