Survivor trailer 27/3: Τέλος τα ψέματα - Ο Αλέξης Παππάς ξεμπροστιάζει την Χρύσα Χατζηγεωργίου

«Έπεσα έξω! Μας είπε εχθές...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 27/3: Τέλος τα ψέματα - Ο Αλέξης Παππάς ξεμπροστιάζει την Χρύσα Χατζηγεωργίου

Πρωταγωνίστρια στο σημερινό 27/3 επεισόδιο του Survivor, όπως φαίνεται κι από το trailer που μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω, θα είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, όπως ήταν κι εχθές, στο συμβούλιο του νησιού, που οι μπλε συμπαίκτες της την "έσωσαν" ουσιαστικά από την μονομαχία της εβδομάδας κι έριξαν στον τάκο την Αναστασία Τσερού, η οποία δήλωσε πως είναι δυσαρεστημένη για την απόφαση αυτή παρά το γεγονός πως νωρίτερα είχε πει στην ομάδα της, από μόνη της, να την ψηφίσουν για να υπερασπιστεί τις τραυματισμένες της παρέας...

Από που να το πιάσουμε και που να το αφήσουμε... Τέλος πάντων. Στο αποψινό 27/3 επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς θα γυρίσει τα βέλη του προς το πρόσωπο της Χρύσας, λοιπόν, και θα την κατηγορήσει πως εκείνη τελικά είναι ο εγκέφαλος της μπλε ομάδας, κι όχι ο Τζέιμς Καφετζής όπως πίστευε, βασιζόμενος σε κάποια λόγια της Χρύσας που ουσιαστικά έμμεσα άσκησαν ψυχολογική πίεση στην ομάδα της και έκαναν τους συμπαίκτες της να μην την ψηφίσουν.

Μόνο γέλια θα προκαλέσουν τα λόγια αυτά, του Αλέξη Παππά, στους Μπλε, οι οποίοι σήμερα είναι αποφασισμένοι να μην χάσουν την 4η ασυλία και χρειαστεί να βρεθούν στο δίλημμα Χρύσα ή Σταυρούλα. Θα τα καταφέρουν άραγε; (Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει!) Ποια θα είναι τελικά η 4η υποψήφια προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα; (δείτε εδώ το όνομα)

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor