MasterChef highlights 26/3: «Θέλω να κάνω εμετό! Πιέστηκα» - Οι κριτές κατηγόρησαν παίκτη για κλεψιά

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 26/3: «Θέλω να κάνω εμετό! Πιέστηκα» - Οι κριτές κατηγόρησαν παίκτη για κλεψιά

Στο χθεσινό 26/3 επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τους τρεις κριτές να κατηγορούν έναν παίκτη για παράβαση κανόνα, ενώ λίγο μετά ένας παίκτης από την συναισθηματική πίεση ένιωθε πως θα κάνει εμετό.

Αναλυτικά τα 26/3 highlights του MasterChef

«Σήμερα είχε γραμμένη συνταγή στα χέρια του!» - ''Χαλασμός'' με τον παίκτη που κατηγορήθηκε για σκονάκι

Την Τρίτη 26/3 οι παίκτες του Masterchef 8 αναμετρήθηκαν σε ένα τεστ δημιουργικότητας με το επεισόδιο, που ακολούθησε στο πλατό την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι έπαιρναν θέσεις - να μην έχει προηγούμενο.

Πιο αναλυτικά, οι κριτές ήρθαν σε δύσκολη θέση όταν αντιλήφθηκαν πως μερικοί παίκτες κατηγόρησαν συγκεκριμένο συμπαίκτη τους για ''παρανομία'' κατά τη διεξαγωγή της δοκιμασίας. Όλα λοιπόν ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης. Γ πήρε το λόγο: «Θέλω να πω κάτι σεφ, θεωρώ τον εαυτό μου δίκαιο άνθρωπο. Ο Λευτέρης σήμερα είχε γραμμένη συνταγή στα χέρια του. Μπαίνοντας μέσα κάθισε και την έγραψε και μετά στο δίλεπτο που πήγε στην τουαλέτα, τα έσβησε. Το έχουμε δει πόσα άτομα και ελπίζω να μην είστε κότες και να μην μιλάτε».

«Πήγανε και είπανε ότι γράφω συνταγές στα χέρια μου για να τις περάσω στο χαρτί», είπε ο Λευτέρης και συνέχισε: «Όλοι σας γράφετε συνταγές στα χαρτιά και θα έπρεπε να ντρέπεστε. Μόνο αυτό έχω να σας πω».

Δείτε επίσης: MasterChef 8: Μεγάλη ανατροπή - Επέστρεψε στον διαγωνισμό και άφησε τους παίκτες "άφωνους"

Στη συνέχεια, ο λογομαχία συνεχίστηκε με τον Λευτέρη να μην παραδέχεται την πράξη του. Οι κριτές προσπάθησαν να επαναφέρουν την τάξη, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν να φωνάζουν και να αποκαλύπτουν πως και άλλοι παίκτες συχνά έχουν μαζί τους σκονάκια.

Από τη μεριά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε: «Προς τιμήν σας μέχρι σήμερα δεν έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε κάτι παρόμοιο. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι και ισχύουν για όλους. Εμείς εδώ κρίνουμε πιάτα και είμαστε θεματοφύλακες. Είμαστε εδώ για να δούμε ότι κανείς δεν ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού. Το να γράψει κάτι, κάποιος από έξω και να το μεταφέρει μέσα, δεν το επιτρέπουμε».

«Πιέστηκα, θέλω να κάνω εμετό!» - Κατέρρευσε ο Γιάννης

«Όταν πιέζομαι πολύ, θέλω να κλαίω και να κάνω εμετό! Δεν ξέρω γιατί.. Με τις καταστάσεις αυτές.... Πιέστηκα πάρα πολύ και θέλω να ξεράσω αυτή την κακία», είπε καταρρέοντας ο Γιάννης με αφορμή το χαμό με τα σκονάκια.

«Νιώθω να θέλω να κάνω εμετό. Ρε μαλ@@α, δεν έχω εργαλεία καθόλου! Δηλαδή, τι θέλεις ρε μα@@@α; Να μαγειρεύω με πιρούνια για να με νικήσεις; Τα έχεις όλα, ρε βλάκα» πρόσθεσε.

«Με πειράζει αρκετά το ότι έχει γίνει όλο αυτό. Στην αρχή σκέφτηκα να τα βάλω πίσω, αλλά δεν γίνεται να τα βάλεις πίσω. Εγώ δεν μπορώ να τα ξεπερνάω έτσι τα πράγματα, θέλω χρόνο. Θέλω να μαλακώσω λίγο μέσα μου γιατί με όλα αυτά σκληραίνω. Είναι σαν το τσιμέντο. Που στην αρχή είναι ρευστό και μετά πετρώνει», είπε.

Ο Άνχελ υπέδειξε τον υποψήφιο προς αποχώρηση - Ο κλήρος έπεσε...

Πολλά και διάφορα συνέβησαν για μια ακόμα φορά στο νέο επεισόδιο του Masterchef, καθώς είδαμε από το τεστ δημιουργικότητας να χάνει η γκρι μπριγάδα με τη μπορντό να έχει καλύτερα μαγειρικά αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν, οι διαγωνιζόμενοι από τους γκρι θα έπρεπε να υποδείξουν από έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Βιβή και ο Ηλίας ήταν οι δύο που βγήκαν στον τάκο, ωστόσο με ισοψηφία. Έτσι λοιπόν, ο αρχηγός των γκρι, ο Άνχελ έπρεπε να πάρει την τελική απόφαση με τον κλήρο να πέφτει στη Βιβή.