Survivor spoiler 27/3: Τραγικές ώρες για τους μπλε - Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες

Θα γίνει θυσία...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 27/3: Τραγικές ώρες για τους μπλε - Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες

Στο χθεσινοβραδινό (26/3) επεισόδιο του Survivor οι μαχητές έχασαν την ασυλία, αφού δεν κατάφεραν να αποδώσουν όπως θα έπρεπε και έτσι στο συμβούλιο του νησιού κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, καταλήγοντας να βγάλουν στον τάκο την Αναστασία.

Η Αναστασία, στατιστικά, είναι η καλύτερη παίκτριά τους, γι' αυτό και το γεγονός πως αποφάσισαν να "δώσουν" εκείνη, γέννησε πολλές απορίες, με τους κόκκινους να μη διστάζουν να εκφράσουν την αντίρρησή τους και την έκπληξή τους. Υπάρχει, ωστόσο, παρασκήνιο πίσω από αυτή την απόφαση.

Αυτή θα είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor απόψε (27/3);

Η πιο αδύναμη αγωνιστικά στους μπλε αυτή τη στιγμή είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία δήλωσε πως είναι τραυματισμένη, όμως παρόλο που ο γιατρός της είπε πως μπορεί να αγωνιστεί, επειδή εκείνη είπε στην ομάδα της πως θέλει να παίξει απλά θα περπατάει, διάλεξαν να μην την αφήσουν να συμμετέχει.

Γι' αυτό απόψε (27/6), θα κατηγορηθεί, όπως βλέπουμε και στο trailer, από τον Παππά πως έκανε ψυχολογικό πόλεμο στους συμπαίκτες της. Οι μαχητές, βέβαια, επειδή έχουν δημιουργήσει μία κλίκα και οι περισσότεροι είναι φίλοι της, για να μην προδοθούν, θα επιμείνουν πως δεν την ψήφισαν λόγω τραυματισμού.

Και η υποστήριξη τους προς το πρόσωπό της δεν έχει τέλος. Ο Αλέξης τους έθεσε το ερώτημα τι θα κάνουν σε περίπτωση που χάσουν ξανά και αν θα επιλέξουν να την σώσουν ξανά, διακινδυνεύοντας να χάσουν μία δυνατή παίκτριά τους.

Η απάντηση θα έρθει σε λίγες ώρες. Το youweekly.gr επιβεβαιώνει τη φήμη πως οι διάσημοι θα κερδίσουν τον σημερινό αγώνα και έτσι ο κλήρος θα πέσει πάλι στους μαχητές. Στο νέο συμβούλιο εκείνοι θα βρεθούν ανάμεσα στη Χρύσα και τη Σταυρούλα.

Η Σταυρούλα έχει αναφέρει πως δεν την πειράζει να ψηφιστεί και θέλει να αγωνιστεί σε δοκιμασία αποχώρησης, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να τα καταφέρει, όμως εάν αγωνιστεί, επειδή είναι ήδη τραυματισμένη, όχι τόσο σοβαρά, θα κινδυνεύει να επιβαρύνει τον οργανισμό της και ακόμη κι αν μείνει, ίσως δεν θα μπορεί να παίξει στις δοκιμασίες λόγω τραυματισμού, όπως συνέβη και στην περίπτωση της Κατερίνας Δαλάκα, κάτι που θα πλήξει την ομάδα της.

Κατά 99,9%, παρόλα αυτά, οι μπλε θα επιλέξουν να την "θυσιάσουν" για να κρατήσουν την Χρύσα στο παιχνίδι, διότι αν ψηφιστεί και πρέπει να παίξει σε δοκιμασία αποχώρησης, οι πιθανότητες να παραμείνει δεν θα είναι με το μέρος της.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος ο Ρικουνάκης για την Χρύσα Χατζηγεωργίου: «Ισχύει ότι πήγα στην καλύβα της! Όταν δεν λες ότι έχεις αγόρι...»

Σταυρούλα Χρυσαειδή Survivor