Survivor spoiler 27/3: ΚΙ ΟΜΩΣ - Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα

Ανατροπάρα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 27/3: ΚΙ ΟΜΩΣ - Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα

Άλλη μία Survivor εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της και απόψε (27/3) το βράδυ θα αναδειχθεί η τελευταία υποψήφια προς αποχώρηση, ώστε αύριο, Πέμπτη 28 Μαρτίου, να πραγματοποιηθεί η τελική δοκιμασία και μία παίκτρια να πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής στον τάκο βρίσκονται η Ευγενία Μπόρλα, η Αναστασία Τσέρου, και η Aira Adomaityte και οι υπόλοιπες επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες σε κάθε πλευρά. Ιδιαίτερα στη μπλε ομάδα, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr θα είναι και εκείνη που θα χάσει σήμερα.

Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 28/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Οι μαχητές θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Χρύσα Χατζηγεωργίου, οι οποίες είναι και οι δύο τραυματισμένες, αλλά όχι τόσο ώστε να μην μπορούν να αγωνιστούν. Ενώ όλα έδειχναν πως θα "θυσίαζαν" την πρώτη για να σώσουν τη δεύτερη, η οποία είναι χαμηλότερη σε επίπεδο αγωνιστικά, τελικά θα κάνουν την ανατροπή και στο συμβούλιο θα αναδείξουν ως τελευταία υποψήφια προς αποχώρηση την Χρύσα... (δείτε επίσης το trailer για τον πώς θα την ξεμπροστιάσει ο Αλέξης Παππάς).

Χρύσα Χατζηγεωργίου Survivor

Χείμαρρος ο Ρικουνάκης για το φλερτ τους: «Ισχύει ότι πήγα στην καλύβα της!»

Ο Νίκος Ρικουνάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στην ομάδα των Κόκκινων, μίλησε για όλους και απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις του πάνελ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση που είχε αναπτύξει στον Άγιο Δομίνικο με την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά, με τον Νίκο να την φλερτάρει και την Χρύσα ωστόσο να μην λέει πως έχει σχέση. Μάλιστα, ο σύντροφος της έχει βγει δημόσια και έχει ξεσπάσει κατά των όσων λέγονται για την ίδια στο twitter.

«Είναι τυπάρα ο Τζέιμς. Δεν παίζεται», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ρικουνάκης.

«Υπάρχει ένα φλερτ. Έχει φανεί. Η Σταυρούλα τον κυνηγάει. Ο Γιάννης δεν πολυθέλει. Τους είχαμε δει αγκαλιά, αλλά υπάρχει και ψύχρα, έκανε κρύο. Τη συμπαθώ τη Σταυρούλα, όχι ιδιαίτερα. Δεν ταιριάζαμε σαν φίλοι», αποκάλυψε σε άλλο σημείο για το νέο ειδύλλιο του Survivor (δείτε βίντεο ντοκουμέντο).

Όταν ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την σχέση του με την Χρύσα Χατζηγεωργίου, αφού εκείνη έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα, αποκάλυψε πως: «Ισχύει είχα πάει στην καλύβα των Μπλε να συναντήσω την Χρύσα. Είπαμε από κοντά ότι είπαμε. Όταν μπήκα με κοιτούσε παράξενα και όταν έκανα και εγώ πάσες μου έκανε εντύπωση γιατί με κοιτάει. Έτσι το πήρα πιο βαθιά μέσα και μετά άρχισε η πλάκα. Όταν σε κοιτάει στα μάτια μια γυναίκα ξέρεις τι θέλει. Πιάνεις τα κύματα. Όταν δεν στο κόβει δηλαδή μπαίνεις στο φλερτ και δεν το κόβει ενώ έχει αγόρι. Πες το γιατί δεν το λέει. Πες το έχω αγόρι να το κόψω. Τακ το κόβεις. Εντάξει μην λένε ότι θέλουμε. Πες μου το off camera».