Survivor 27/3: «Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου» - Το αιχμηρό σχόλιο της Ασημίνας για το παρελθόν του Δάντη

«Καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 27/3: «Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου» - Το αιχμηρό σχόλιο της Ασημίνας για το παρελθόν του Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μέσα από την απόφαση της να λάβει συμμετοχή για τρίτη χρονιά στο Survivor - αυτόματα άφησε πίσω στην Ελλάδα τα αγαπημένα της πρόσωπα και τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Το ζευγάρι υπομένει την απόσταση, που κατά τα άλλα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ούτε και συνηθίζεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αντίδραση της Ασημίνας, όταν άκουσε τον Δάντη σε έπαθλο επικοινωνίας (δείτε εδώ τα δάκρυά της).

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 27/3 μάλιστα η παίκτρια θέλησε να αναφερθεί με χιούμορ στον σύντροφό της και στο παρελθόν του πριν από εκείνη. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που της έγινε στα παιχνίδια της Καραϊβικής σχετική με το πόσο διήρκησε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία, η ίδια ξέσπασε σε γέλια.

Το σχόλιο της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τους γάμους του Χρήστου Δάντη

«Τυχαίο, ότι έπεσε σε εμένα αυτή η ερώτηση ε; Δεν έχω παντρευτεί. Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου, να σου πω», είπε με χιούμορ η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή, τα φιλιά μας».

Το σχόλιο του Δάντη για την απουσία της συντρόφου του

Όταν ρωτήθηκε ο τραγουδιστής στις 24/2/24 στο «Καλύτερα δεν γίνεται» για την απουσία της Ασημίνας Χατζηανδρέου, που συμμετέχει στο Survivor αυτή τη στιγμή, δήλωσε: «Χάνεις λίγο την μπάλα, όταν αποχωρίζεσαι τον άνθρωπο σου. Δηλαδή έχεις συνηθίσει σε έναν ρυθμό ζωής, να βλέπεις έναν άνθρωπο κάθε ώρα και κάθε στιγμή και ξαφνικά αποκόβεται κάθε επαφή. Είναι πένθος».