Survivor 27/3: Και όμως την έβγαλαν στον τάκο - Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Αύριο 28/3 η μεγάλη μονομαχία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 27/3: Και όμως την έβγαλαν στον τάκο - Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Ημέρα ασυλίας η σημερινή 27/3 για τις δύο ομάδες του Survivor. Μαχητές και διάσημοι ήθελαν διακαώς να κερδίσουν την τέταρτη ασυλία με σκοπό να προστατέψουν μια από τις γυναίκες της ομάδας τους.

Θυμίζουμε, πως στην αυριανή 28/3 μονομαχία αποχώρησης θα δούμε 4 γυναίκες να διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Για την ώρα έχουμε δει να βγαίνουν διαδοχικά στον τάκο οι: Ευγενία Μπόρλα, η Αναστασία Τσέρου, και η Aira Adomaityte.

Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια 27/3 αποχώρηση από το Survivor

Απόψε λοιπόν έχασαν οι μαχητές, επομένως οδηγήθηκαν στην κάλπη του συμβουλίου του νησιού. Το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει, πως η 4η υποψήφια της εβδομάδας θα κρινόταν ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και στην Χρύσα Χατζηγεωργίου...και εν τέλει η άτυχη ήταν η Χρύσα.

Χείμαρρος ο Ρικουνάκης για το φλερτ τους: «Ισχύει ότι πήγα στην καλύβα της!»

Ο Νίκος Ρικουνάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στην ομάδα των Κόκκινων, μίλησε για όλους και απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις του πάνελ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση που είχε αναπτύξει στον Άγιο Δομίνικο με την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά, με τον Νίκο να την φλερτάρει και την Χρύσα ωστόσο να μην λέει πως έχει σχέση. Μάλιστα, ο σύντροφος της έχει βγει δημόσια και έχει ξεσπάσει κατά των όσων λέγονται για την ίδια στο twitter.

«Ισχύει είχα πάει στην καλύβα των Μπλε να συναντήσω την Χρύσα. Είπαμε από κοντά ότι είπαμε. Όταν μπήκα με κοιτούσε παράξενα και όταν έκανα και εγώ πάσες μου έκανε εντύπωση γιατί με κοιτάει. Έτσι το πήρα πιο βαθιά μέσα και μετά άρχισε η πλάκα. Όταν σε κοιτάει στα μάτια μια γυναίκα ξέρεις τι θέλει. Πιάνεις τα κύματα. Όταν δεν στο κόβει δηλαδή μπαίνεις στο φλερτ και δεν το κόβει ενώ έχει αγόρι. Πες το γιατί δεν το λέει. Πες το έχω αγόρι να το κόψω. Τακ το κόβεις. Εντάξει μην λένε ότι θέλουμε. Πες μου το off camera».