Survivor spoiler 28/3: ΑΜΑΝ, ΧΑΜΟΣ - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε!

Δυστυχώς...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 28/3: ΑΜΑΝ, ΧΑΜΟΣ - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε!

Η 12η εβδομάδα του Survivor θα "κλείσει" απόψε 28/3 με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο αφού πέραν του ότι οι παίκτες, τόσο της Κόκκινης όσο και της Μπλε ομάδας, θα αγωνιστούν μετά από πάρα πολύ καιρό για το έπαθλο επικοινωνίας, ένα έπαθλο που τους φέρνει κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους και είναι πολύ σημαντικό γι' αυτούς (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει), οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και την κλασική μονομαχία της Πέμπτης, με γυναίκες πρωταγωνίστριες αυτή την φορά.

Από την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, που έχασαν οι Μπλε, βγήκε υποψήφια η Ευγενία Μπόρλα, από την δεύτερη που έχασαν οι Κόκκινοι έπεσε στον τάκο το όνομα της Aira Adomaityte ενώ από την τρίτη και την τέταρτη που έχασαν ξανά οι Μπλε βγήκαν υποψήφιες η Αναστασία Τσερού και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία δηλώνει τραυματισμένη!

Ποια αποχωρεί απόψε 28/3 από το Survivor

Αυτή η μάχη απόψε θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον αφού όλοι περιμένουν να δουν πως θα αγωνιστεί η Χρύσα η οποία είχε δηλώσει στην ομάδα της πως αν την ψηφίσουν δεν θα μπορέσει να τρέξει αλλά θα περπατήσει τον στίβο μάχης...

Σύμφωνα, ωστόσο, με τις δικές μας πρώτες πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αφού η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Aira! Φανταζόμαστε πως η Χρύσα έτρεξε κι έπαιξε κανονικά για να κερδίσει την παραμονή της στο παιχνίδι και παρά τον τραυματισμό της τα κατάφερε....

Τονίζουμε, βέβαια, πως αυτές είναι οι αρχικές πληροφορίες που έχουμε και το spoil δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο, μπορεί να υπάρξει ανατροπή! Θα σας ειδοποιήσουμε αν τυχόν αλλάξει κάτι, με update!

UPDATE: Ανατροπή - ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΟΡΛΑ!