Masterchef 8 (29/3): Επέστρεψε ο Σωτήρης Κοντιζάς - "Κλάμα" με το σχόλιο του θείου Λεωνίδα για την εμφάνισή του, «Είχε πάει να κάνει δοκιμαστικά σε τσίρκο για ανιματέρ»

Πολύ γέλιο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Masterchef 8 (29/3): Επέστρεψε ο Σωτήρης Κοντιζάς -

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 8 ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου, το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα και σε αυτό επέστρεψε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος απουσίαζε από το πλατό την Πέμπτη 28/3, κι αυτό γιατί ήταν άρρωστος.

Τον υποδέχθηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα και οι παίκτες, αλλά και οι υπόλοιποι κριτές, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που λατρεύει να τον "πειράζει", βρήκε την ευκαιρία να κάνει τα αστεία του, με αφορμή τις στυλιστικές επιλογές του σεφ.

Τα επικά σχόλια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για την εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef 8

«Μεγάλο χειροκρότημα γιατί επιστρέφει ο αγαπημένος κριτής του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς. Ενδυματολογικά προκλητικός, είχε πάει να κάνει δοκιμαστικά σε τσίρκο για ανιματέρ. Και μόλις τελειώσει η δοκιμασία θα προσπαθήσει να εξαφανίσει τον σκηνοθέτη!», είπε χαρακτηριστικά, γελώντας, με τους συναδέλφους του να ξεσπούν και εκείνοι σε γέλια με τη σειρά του.

Δείτε επίσης: «Σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;» - Η επική περιγραφή του Σωτήρη Κοντιζά για την γνωριμία με την σύζυγό του

Ο τσακωμός τους

Την Τετάρτη 31/1 την ώρα που οι παίκτες του Masterchef 8 μαγείρευαν στην κουζίνα τους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη να φτιάξουν μια τετράδα από παλιούς παίκτες, που θα ξεκινούσε τη σημερινή δοκιμασία.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς από τη μεριά του θέλησε να απαντήσει απευθείας σε αυτή την πρόταση με τους παλιούς παίκτες, ωστόσο στην προσπάθεια του να τους θυμηθεί όλους ο Κουτσόπουλος τον σχολίασε με επικά επίθετα.

Δείτε επίσης: Πέθανε σε τροχαίο η 59χρονη μητέρα πρώην διαγωνιζόμενου Masterchef - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση το 2χρονο εγγόνι της

«Χωρίς να σκεφτώ, να στείψω το μυαλό μου γιατί είναι λίγο άδικο για τις πιο παλιές σεζόν», απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Με αυτό το κριτήριο, μην το ξεχειλώνεις, μας έχεις πιει το μέσα μας. Μην μας ρωτάς. Πες! Την έφτιαξες την 4αδα σου. Μπορείς να καταλήξεις σε μια τετράδα; Με εκνευρίζεις! Άσε τι είναι άδικο, μας έχεις φάει τα σωθικά. Φτου σου κερατά!», συνέχισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.