J2US highlights 30/3: «Δίνει μάχη...» - Τα συγκινητικά λόγια για τον Κόκοτα, οι σπόντες για Μπρεάζου & Αμούτζα και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US highlights 30/3: «Δίνει μάχη...» - Τα συγκινητικά λόγια για τον Κόκοτα, οι σπόντες για Μπρεάζου & Αμούτζα και το ζευγάρι που αποχώρησε

Το βράδυ του Σαββάτου 30/3 το κοινό παρακολούθησε το νέο επεισόδιο για το Just the 2 of us με τις εκπλήξεις να μη λείπουν για ένα ακόμα live. Αρχικά, κριτές και Νίκος Κοκλώνης έστειλαν τις ευχές τους στον Δημήτρη Κόκοτα (δείτε εδώ τι δηλώνει η γυναίκα του για την υγεία του). Στη συνέχεια, ακολούθησε το τραγουδιστικό κομμάτι αλλά και μια αποχώρηση ζευγαριού.

Τα highlights για το χθεσινοβραδινό 30/3 επεισόδιο στο J2US

Η αναφορά του Νίκου Κοκλώνη στον Δημήτρη Κόκοτα

O Νίκος Κοκλώνης όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είναι "μουδιασμένοι" από τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν στον Δημήτρη Κόκοτα. Ο παρουσιαστής στην έναρξη του show έκανε μια αναφορά στον τραγουδιστή και έστειλε τις ευχές του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή πριν από μερικά 24ωρα και έτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκε ανάνηψη, με τον ίδιο να παραμένει διασωληνωμένος στην μονάδα εμφραγμάτων έκτοτε.

«Σήμερα είναι μια διαφορετική βραδιά, λίγο μουδιασμένη για εμάς... Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους εμάς, μια δύσκολη περίοδος για την οικογένεια του J2US. Η σκέψη μας είναι σε έναν δικό μας άνθρωπο, στον Δημήτρη Κόκοτα. Αυτή την στιγμή ο Δημήτρης Περνάει μια δύσκολη περιπέτεια και δίνει μια μάχη. Μας έχει επηρεάσει όλους. Στελνουμε τις ευχές μας και στον ίδιο και στην οικογένεια του. Είμαι σίγουρος πως θα το ξεπεράσει...» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Στην συνέχεια τις ευχές τους έστειλαν και οι κριτές του μουσικού Show.

Ο νέος coach της Δώρας Παντέλη στο παιχνίδι

Μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο τραγουδστής έχει υποστεί σοκ και έτσι αποφάσισε να μείνει εκτός show. Το Σάββατο 30/3 η Δώρα Παντέλη επέστρεψε στο παιχνίδι με τον νέο της coach, Αναστάσιο Ράμμο.

Τα σχόλια για την ερμηνεία της Μπρεάζου και του Αμούτζα

Ανάμεσα στα ζευγάρια, που ανέβηκαν στη σκηνή πολύ εκκεντρικοί ήταν η Τάνια Μπρεάζου με τον Γιώργο Αμούτζα. Το ζευγάρι έχει ιδιαίτερη χημεία τόσο τραγουδιστικά, όσο και σε ότι αφορά τη μεταξύ τους επικοινωνία. Τα σχόλια μάλιστα των κριτών ήταν εστιασμένα και στη σχέση τους και στο act τους.

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Αυτήν την εβδομάδα ανακοινώθηκε στο τέλος του επεισοδίου το ζευγάρι, που αποχωρεί από το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει γνωστό, πως τη μικρότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η Άννα Μπεζάν και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.