Survivor spoiler 31/3: ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Να τα μας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 31/3: ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ακολουθεί spoiler για τη σημερινή 31/3 πρώτη υποψηφιότητα στο Survivor. Πριν όμως σας αποκαλύψουμε το όνομα του παίκτη - παίκτριας που θα βγει σήμερα στον τάκο από το συμβούλιο του νησιού, πάμε να μιλήσουμε σύντομα για όσα θα συμβούν στο επεισόδιο.

Σήμερα το βράδυ μαχητές και διάσημοι θα δούμε να αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν). Μπορεί από το trailer να δίνεται η εντύπωση, πως οι μαχητές χάνουν μιας και επικρατούν πολλές εντάσεις στην ομάδα τους...και όμως θα είναι οι νικητές της πρώτης ασυλίας.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση 31/3 στο Survivor

Οι διάσημοι δεν ξεκίνησαν καλά την εβδομάδα τους με αποτέλεσμα να βάζουν όλη τη στρατηγική τους στο συμβούλιο του νησιού ψηφίζοντας έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Το όνομα που θα βγει από την κάλπη θα έχει γυναικείο αέρα.

Το Youweekly.gr σας μεταφέρει με μεγάλη ασφάλεια, πως σήμερα θα δούμε να βγαίνει υποψήφια από τους κόκκινους η Ιωάννα Τζαβέλα. Επομένως, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλα γυναικεία ονόματα που θα μονομαχήσουν μαζί της.