Survivor spoiler 31/3: ΟΧ ΑΜΑΝ! Η ομάδα που χάνει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Δε θα το πάρουν και πολύ ψύχραιμα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 31/3: ΟΧ ΑΜΑΝ! Η ομάδα που χάνει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Σήμερα 31/3 το βράδυ το Survivor επιστρέφει και θα γίνει ο κακός χαμός! Οι παραλίες στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως έχουν φορτιστεί με αρνητικό κλίμα και όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση θα δυσκολεύει (δείτε εδώ το trailer).

Διάσημοι και μαχητές θα μαζέψουν τις δυνάμεις τους και θα πάνε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Γενικότερα από τα μέχρι τώρα επεισόδια έχει φανεί, πως ο πρώτος αγώνας κρίνει κατά πολύ την ψυχολογία των παικτών για τη συνέχεια της εβδομάδας.

Θυμίζουμε, πως όποια ομάδα κερδίσει σήμερα, αυτόματα πηγαίνει χαλαρή στο συμβούλιο του νησιού, καθώς δε θα χρειαστεί να ψηφίσει κάποιον συμπαίκτη της. Επίσης θυμίζουμε, πως τη σημερινή κάλπη θα κριθεί αν η μονομαχία της Πέμπτης 4/4 να θα είναι γυναικεία η αντρική υπόθεση.

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό: Κρίσιμα τα τελευταία 24ωρα για τον Γιώργο Γκιουλέκα - Δύσκολες ώρες για τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας

Η ομάδα που κερδίζει απόψε 31/3 στο Survivor

Γενικότερα έχει φανεί, πως οι ισορροπίες στους μπλε δεν είναι καλές. Ο Σταμάτης θα βγει πολλές φορές εκτός εαυτού σήμερα - τόσο στον αγωνιστικό χώρο - όσο και στο συμβούλιο του νησιού.

Σημαίνει άραγε κάτι αυτό; Κάτι θα σημαίνει, καθώς εμείς από το Youweekly.gr το συνδέουμε με το spoiler που ακολουθεί σχετικά με την ομάδα, που χάνει απόψε! Οι δικές μας λοιπόν πληροφορίες αναφέρουν, πως σήμερα χάνουν οι μαχητές.

UPDATE: ΟΡΙΣΤΙΚΟ - ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΠΛΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Survivor spoiler - 31/3