Survivor spoiler 1/4: Τέλος τα πρωταπριλιάτικα αστεία, αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Τον άφησαν μόνο του στους Μπλε, και δεν αντέχει άλλο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler 1/4: Τέλος τα πρωταπριλιάτικα αστεία, αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Με εντάσεις ξεκίνησε η πρώτη εβδομάδα στο Survivor, με μία απαιτητική μονομαχία που έφερε και τσακωμούς ανάμεσα στους παίκτες. Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Αλέξης Παππάς με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, όταν ο παίκτης των Κόκκινων έθιξε τον τραυματισμό της, ενώ στην πορεία ο Σταμάτης Ταλαδιανός επίσης δεν άντεξε και έδειξε τον εκνευρισμό του στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Παρόλα αυτά οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν με την Ιωάννα Τζαβέλα να είναι η πρώτη υποψήφια από τους Κόκκινους. Θα συνεχίσουν τις νίκες οι Μπλε, και θα «κλειδώσουν» το φύλο της υποψηφιότητας; Ή θα έχουμε ανατροπές; Τα spoilers λένε «όχι» και στα δύο.

Δείτε επίσης: Survivor: Το μεγάλο ψέμα του Αλέξη Παππά - Τον ξεμπρόστιασε η Ευγενία Μπόρλα λίγο μετά την αποχώρησή της

Ο δεύτερος υποψήφιος στο Survivor δεν είναι έκπληξη

Το όνομά του έχει ακουστεί έντονα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς έχει εμπλακεί σε αρκετούς καβγάδες με τους συμπαίκτες του, κυρίως με τον Τζέιμς και τον Φάνη, που έχουν αναλάβει ηγετικό ρόλο στους Μπλε. Ο δεύτερος υποψήφιος στο Survivor, λοιπόν, είναι άντρας και το όνομα αυτού: Σταμάτης!

O Σταμάτης Ταλαδιανός έδειξε και στο χθεσινό επεισόδιο πόσο επηρεασμένος είναι, όταν είδε τον φίλο του στο έπαθλο επικοινωνίας, σε συνδυασμό με το ότι νιώθει μόνος μέσα στο Survivor αφού οι περισσότεροι άνθρωποι που έκανε παρέα έχουν αποχωρήσει. Γι' αυτό βρήκε έναν... νέο φίλο, σε μία καρύδα.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Ένταση στους πάγκους κατά την διάρκεια του αγώνα - Ξέσπασε ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Το ξέσπασμα του Σταμάτη Ταλαδιανού και ο... νέος του φίλος

«Ασχολούμαι με την καλύβα μου και το ψαροντούφεκο... Παρ' όλα αυτά δεν σταμάτησα εκεί.. Με συγκίνησε πολύ το έπαθλο επικοινωνίας. ένιωσα την ανάγκη να κάτσω να πω και άλλα πράγματα, να φέρω στον Άγιο Δομίνικο τον φίλο μου τον Μόι να τα πούμε... Ο Μόι είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους που έχω έξω από το παιχνίδι, στην πραγματική μου ζωή. Και βρήκα μια καρύδα και ζωγράφησα το χέρι μου πάνω ώστε να μπορούμε να τα λέμε...

Του έλεγα την άποψή μου, του έλεγα τις σκέψεις μου. Μου έλεγε και αυτός τις δικές μου. Πολλές φορές θα μου έλεγε τι βλακείες είναι αυτές που σκέφτεσαι γιατί η αλήθεια είναι ότι εδώ πέρα μέσα είναι πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ ψυχοφθόρο να μην μπορείς να μιλάς με τους δικούς σου.

Η αλήθεια είναι ότι στην δική μου ομάδα δεν είναι κανένα από τα άτομα που κάναμε παρέα, έχω μείνει λίγο μόνος, ξέρω ποιος είμαι ξέρω γιατί έχω έρθει και θα συνεχίσω δυναμικά να αγωνίζομαι για τους στόχους τους δικούς μου...»