Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Γίνεται και κάποιος λόγος για τα προσωπικά μου! Θα με ρωτήσουν, θα απαντήσω...» - "Κόλαφος" στο My Style Rocks για την κρίση στον γάμο με τον Ταχτσίδη

Τα νέα υπονοούμενα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Γίνεται και κάποιος λόγος για τα προσωπικά μου! Θα με ρωτήσουν, θα απαντήσω...» -

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι παντρεμένη εδώ και εννέα χρόνια με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Φαίνονται τρελά ερωτευμένοι και αγαπημένοι, ωστόσο τα unfollow τους στα social media πριν από μερικές ημέρες, έδωσαν την εντύπωση πως περνούν κρίση στον γάμο τους τώρα που εκείνη εμφανίζεται στο My Style Rocks (δείτε εδώ αναλυτικά).

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, λοιπόν, στο τελευταίο επεισόδιο του διαγωνισμού για εκείνη την εβδομάδα, η ίδια άφησε νέα υπονοούμενα για όσα ακούγονται σχετικά με την σχέση τους και τα σύννεφα γύρω από αυτή, χωρίς να ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει.

Τα υπονοούμενα της Ζέτας Θεοδωροπούλου για την κρίση στον γάμο με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Γίνεται και κάποιος λόγος για τα προσωπικά μου, να τα ξεκαθαρίσω κι αυτά. Λένε διάφορα, θα με ρωτήσουν, θα απαντήσω...», ξεκίνησε να λέει εξηγώντας πως είχε επιλέξει ως concept να βρεθεί σε μεσημεριανή εκπομπή όπου θα μιλούσε για όλα αυτά, με την Κατερίνα Καραβάτου να την ρωτά:

«Στάσου ρε παιδί μου. Γιατί να πας αλλού; Να σε ρωτήσω εγώ. Τι λένε για τα προσωπικά σου και θα πας να απαντήσεις;».

«Φήμες Κατερινάκι μου, εντάξει, διάφορα λένε...», συνέχισε η παίκτρια, με την παρουσιάστρια να επιμένει: «Τι γίνεται με τα προσωπικά σου Ζέτα;», αλλά φαίνεται πως δεν είναι πραγματικά έτοιμη να μιλήσει γι' αυτό και έτσι αποκρίθηκε απλώς: «Όλα καλά! Να μην τρώμε χρόνο εδώ πέρα!».

Η γνωριμία, η αναπάντεχη εγκυμοσύνη και ο γάμος τους

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 7/2 του διαγωνισμού μόδας, μίλησε για πρώτη φορά για την γνωριμία με τον καλό της, τον γάμο τους και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί, "λιώνοντας" σε κάθε της λέξη.

«Μεγάλη ιστορία το πώς γνωριστήκαμε με τον άντρα μου. Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1.97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ένα ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, τον αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μας συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι. Μέχρι να έρθει το αμάξι μας δώσαμε εκεί το φιλί. Ακόμα κι όταν πέφτουμε στο κρεβάτι με νοιάζει τι φοράω. Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Δηλαδή, μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!», είπε χαρακτηριστικά.