My Style Rocks 1/4: «Συγγνώμη!» - Ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς η Μπι

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks 1/4: «Συγγνώμη!» - Ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς η Μπι

Το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks κατά το οποίο οι παίκτριες έπρεπε να ετοιμάσουν βραδινά σύνολα με χαμηλό παπούτσι. Την πασαρέλα της, λοιπόν, ανέβηκε κάποια στιγμή να κάνει η Μπι, η οποία επέλεγε ως concept να γιορτάσει τα γενέθλια μίας φίλης της σε ταράτσα στην Αθήνα.

Ο συνδυασμός που έκανε, ωστόσο, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ούτε τις συμπαίκτριές της, αλλά ούτε και την κριτική επιτροπή, γι' αυτό και ξέσπασε σε κλάματα. Συγκεκριμένα, εξήγησε πως παρόλο που προσπαθεί, αισθάνεται πως τίποτα δεν αρέσει και αυτός είναι και ο λόγος που αναθεώρησε κατά κάποιο τρόπο την συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Τα κλάματα της Μπι στο πλατό του My Style Rocks

«Συγγνώμη που κλαίω, είναι από την πίεση. Νιώθω, αλήθεια, ότι δεν σας αρέσω. Νιώθω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ», είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να προσπαθεί να την παρακινήσει λέγοντάς της: «Θέλω να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, είναι διαγωνισμός».

Δείτε επίσης: Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Γίνεται και κάποιος λόγος για τα προσωπικά μου! Θα με ρωτήσουν, θα απαντήσω...» - "Κόλαφος" στο My Style Rocks για την κρίση στον γάμο με τον Ταχτσίδη

Ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε με κορμάκι και τους άφησε όλους άφωνους

Όχι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε με κορμάκι και μακριές μπότες στο επεισόδιο του My Style Rocks την Πέμπτη 28/3 και άφησε άφωνους τους υπόλοιπους κριτές. Η Κατερίνα Καραβάτου δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστη τη σημερινή στιλιστική του επιλογή...

«Δεν είναι ότι δεν σε αγαπώ, δεν είναι ότι δεν είσαι κι εσύ τόσο εντυπωσιακή», είπε αρχικά η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Έβελυν Καζαντζόγλου αντίστοιχα, αλλά ήταν ξεκάθαρο ποιον ανυπομονούσε να σχολιάσει: «Το σημερινό είναι πέρα από κάθε φαντασία. Λάκη τι γίνεται;».

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς - αποκλειστικό: «Τώρα που νομιμοποιήθηκαν οι gay γάμοι θα αρχίσουν οι χωρισμοί!»

Ο Λάκης Γαβαλάς από την πλευρά του πάντως απάντησε για τους λόγους που επέλεξε το συγκεκριμένο ρούχο, σκορπώντας γέλια στο πλατό, αφού προφανώς έκανε πλάκα: «Μου έφερε ο Στέλιος να φάω, από τη δίαιτα που κάνει, πέσανε πράγματα στο παντελόνι μου, λεκιάστηκα και το έβγαλα»