MasterChef 8 (1/4): Τα έχασε ο Σωτήρης Κοντιζάς - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Ανατροπή ή αναμενόμενο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (1/4): Τα έχασε ο Σωτήρης Κοντιζάς - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Το βράδυ της Δευτέρας 1/4 ολοκληρώθηκε άλλη μία δοκιμασία Mystery Box στο επεισόδιο του MasterChef 8, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούστηκε μία ατάκα που άφησε άναυδο τον Σωτήρη Κοντιζά (δείτε εδώ την ανακοίνωσή του για την απουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου).

Επειδή, συγκεκριμένα, κάτω από το κουτί κρύβονταν μόνο vegan υλικά με τα οποία όλοι θα έπρεπε να φτιάξουν ολοκληρωμένα πιάτα, ο σεφ ρώτησε τον Γιάννη εάν εκείνος θα μπορούσε να αφήσει πίσω τις παλιές του συνήθειες και να γίνει vegan.

Η ατάκα που άφησε άναυδο τον Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef 8

«Χωρίς να προσβάλω κανένα από τους vegan, καλύτερα να αρχίσω να τρώω χαρτοπετσέτες», απάντησε εκείνος, με τον κριτή να μη γνωρίζει τι να του απαντήσει. Για να δικαιολογηθεί, όμως, ο παίκτης, επισήμανε: «Σαφώς ήταν στο πλαίσιο του χιούμορ. Δεν είναι η δική μου φιλοσοφία ούτε να τρώω ούτε να μαγειρεύω vegan. Δεν ήθελα να προσβάλω κάποιον, σαφώς και έχω μαγειρέψει για ανθρώπους που είναι vegan. Το σέβομαι και ο καθένας το κάνει για τους δικούς του λόγους».

«Σεφ δεν γίνεται να βγάλουμε τα παϊδάκι από τη βίδα και το καλαμάκι το χοιρινό», ανέφερε στο τέλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να επισημαίνει πως αυτή είναι απλώς η δική του άποψη.

Και αφού ξεκίνησε το μαγείρεμα, όλοι έβαλαν τα δυνατά τους, αλλά οι παίκτες μίας ομάδας τα πήγαν καλύτερα. Η μπορντό μπριγάδα ήταν αυτή! Οι γκρι, έτσι, κλήθηκαν αμέσως να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Πρώτος στον τάκο, λοιπόν, πήγε ο Σταμάτης, ο οποίος ανέφερε πως γνώριζε ότι θα ψηφιστεί, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στη δοκιμασία αποχώρησης.