MasterChef 8 (1/4): Ο ένας έρχεται και ο άλλος φεύγει! Εκτός πλατό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (1/4): Ο ένας έρχεται και ο άλλος φεύγει! Εκτός πλατό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 8 ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου στο κανάλι του STAR και ο Σωτήρης Κοντιζάς προχώρησε σε μία δυσάρεστη ανακοίνωση. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε εκτός πλατό, λόγω ενός θέματος υγείας.

Ο σεφ, ωστόσο, εξήγησε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, τονίζοντας μάλιστα πως εκείνος ίσως επιστρέψει στο πόστο του κατά τη διάρκεια του επεισοδίου εάν αισθανθεί καλύτερα, διαφορετικά θα γυρίσει πίσω την επόμενη ημέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτούς τους μήνες και οι δύο κριτές έχουν λείψει αρκετές φορές από τον μαγειρικό διαγωνισμό. Ο πρώτος, άλλωστε, ήταν απών και την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ την πλάκα που του έκαναν κατά την επιστροφή του).

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά για την απουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από το MasterChef 8

«Λοιπόν παιδιά, όλα καλά. Μία μικρή αδιαθεσία. Είναι πολύ πιθανό να είναι και μαζί μας και αργότερα σήμερα. Αλλιώς από αύριο...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε επίσης: «Με εκνευρίζεις! Φτου σου κερατά» - Εκτός εαυτού ο Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά

Η ληστεία στο σπίτι του

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς ο κριτής του MasterChef και επιτυχημένος σεφ, έπεσε θύμα διάρρηξης. Ληστές μπήκαν στο σπίτι που μένει με την Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον γιο τους στην περιοχή της Παλλήνης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο άγνωστοι εισέβαλαν στην τριώροφη μονοκατοικία τους και αφαίρεσαν χρήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα δεν ήταν κανείς μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα. Μάλιστα, το γύρισμα στις 23/2 για το MasterChef ακυρώθηκε (δείτε εδώ τα 22/2 highlights του επεισοδίου).

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Χρύσα Μιχαλοπούλου