Survivor spoiler 2/4: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ; Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Θα καθορίσει και το φύλο της μονομαχίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 2/4: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ; Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Τρίτης οι μαχητές και οι διάσημοι του Survivor θα βάλουν τα δυνατά τους για μία ακόμη ασυλία. Μόνο μία ομάδα, όμως, μπορεί να κερδίσει και το youweekly.gr σας έχει ήδη αποκαλύψει πως αυτή θα είναι η μπλε. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει πως οι κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν άλλον ένα συμπαίκτη τους στο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο σύμφωνα με το trailer (δείτε το εδώ), θα γίνει χαμός!

Μέχρι στιγμής στον τάκο έχουν βγει η Ιωάννα Τζαβέλα και ο Σταμάτης Ταλαδιανός, επομένως δεν έχει καθοριστεί το φύλο των μονομάχων. Απόψε (2/4) θα συμβεί και αυτό. Οι επιλογές σιγά σιγά λιγοστεύουν και το θέμα είναι εάν θα κινηθούν στρατηγικά ή αγωνιστικά.

Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι διάσημοι θα επιλέξουν να ψηφίσουν ξανά κοπέλα και με αυτό τον τρόπο ο παίκτης των αντιπάλων θα εξαιρεθεί από την τελική δοκιμασία αποχώρησης. Το όνομα που θα αναδειχθεί μέσα από την κάλπη είναι αυτό της Aira Adomaityte. Θα φανεί στην πορεία εάν έπραξαν σωστά...

Και αφού ο Σταμάτης εξαιρέθηκε, οι μαχητές θα πρέπει στη θέση του να διαλέξουν μία γυναίκα. Αυτή θα είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά από όλες στην ομάδα της και δεν θα μπορέσει να την γλιτώσει αυτή τη φορά.

Aira Survivor υποψήφια

Ένα βήμα πριν την αποχώρηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Στην τηλεόραση, λοιπόν, θα δούμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως η Ασημίνα αποφάσισε να αποχωρήσει από το συμβούλιο και δεν θα μάθουμε τίποτα άλλο. Το Youweekly.gr, όμως, που ξέρει τι συμβαίνει στο νησί ανά δευτερόλεπτο θα σας μεταφέρει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η Ασημίνα είναι έξαλλη. Έβγαλε το μικρόφωνο κι αποχώρησε από τις κάμερες με φωνές. Αυτά όλα έχουν καταγραφεί αλλά προφανώς έχουν κοπεί στο μοντάζ. Πίσω από τις κάμερες τώρα, η Ασημίνα ζήτησε να φύγει. Πάνω στην φόρα που πήρε απαίτησε να μιλήσει με τον υπεύθυνο της παραγωγής στον οποίο είπε πως δεν αντέχει άλλο με τον Τζέιμς, πως πολλά σκηνικά φέτος την πιέζουν και την στοχοποιούν αρκετά, δεν θέλει να χαλάσει η εικόνα της για πράγματα που δεν ισχύουν. Έτσι είπε και οι άνθρωποι εκεί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και τα κατάφεραν!

Γενικά, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την πηγή μας, φέτος η Ασημίνα έχει πιεστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Έχουν σκάσει όλα μαζεμένα. Δεν ξέρει ποιον να πιστέψει στην ομάδα της. Δεν έχει μια συντροφιά. Της λείπει και ο Χρήστος Δάντης αλλά χρειάζεται τα λεφτά του Survivor... Θα αντέξει μέχρι το τέλος άραγε;