Survivor trailer 3/4: Η προσβλητική ατάκα της Σταυρούλας Χρυσαειδή πίσω από τις κάμερες - Την ξεμπροστιάζει σε όλους απόψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου!

«Με απειλείς;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 3/4: Η προσβλητική ατάκα της Σταυρούλας Χρυσαειδή πίσω από τις κάμερες - Την ξεμπροστιάζει σε όλους απόψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Πολλά είναι τα μέτωπα που έχουν ανοίξει από εχθές στο Survivor και ακόμα περισσότερα θα ανοίξουν απόψε! Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τον τσακωμό που είχε στο συμβούλιο του νησιού με τον Τζέιμς Καφετζή (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη) σήμερα θα τα βάλει με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ ο Αλέξης Παππάς θα εναντιωθεί στον Σταμάτη Ταλαδιανό για μια ατάκα που είπε κι εκείνος στον στίβο μάχης και την άκουσε ο Αλέξης! Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή...

Όσον αφορά την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ασήμινα απόψε πριν το run θα αναφέρει πως φεύγοντας από το χθεσινό συμβούλιο η Σταυρούλα την έβρισε και της είπε χαρακτηριστικά «Δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άτομο από σένα», αφήνοντας όλους με ανοιχτό το στόμα.

Από την άλλη, ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο run την ώρα που θα αγωνίζεται η Ασημίνα - η οποία είναι τραυματίας εδώ και αρκετό καιρό και μπαίνει στους στίβους μάχης παρά τις οδηγίες των γιατρών που της λένε να μείνει εκτός - θα πει χαμηλόφωνα "πέσε" την ώρα που η Ασημίνα φαίνεται να χάνει την ισορροπία της σε ένα από τα εμπόδια του στίβου. Ο Αλέξης Παππάς θα το ακούσει και θα πάει εκεί κατευθείαν να του ζητήσει τα ρέστα.

Τα πάντα θα λυθούν στο συμβούλιο μετά το τέλος του αγώνα για την 4η ασυλία της εβδομάδας. Ποιος θα την κερδίσει (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOILER) και ποιος θα είναι ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση; (δείτε εδώ το όνομα!)

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor