Survivor spoiler 3/4: ΠΑΝΙΚΟΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία

Κόκκινοι ή μπλε ξανά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 3/4: ΠΑΝΙΚΟΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία

Ανατρεπτική, θα έλεγε κανείς, η 13η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ. Οι ασυλίες μέχρι κι εχθές είχαν μοιραστεί. Η πρώτη στους μπλε, η δεύτερη στους Κόκκινους. Υποψήφιοι μέχρι κι εχθές που ανατράπηκαν όλα, η Ιωάννα Τζαβέλα και ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Ένας άντρας, μια γυναίκα.

Μετά την χθεσινή ήττα των Κόκκινων, όμως, και με απόφαση δική τους που έριξαν στον τάκο την συμπαίκτριά τους Aira Adomaityte, κλείδωσε γυναικεία μονομαχία γι' αυτή την εβδομάδα οπότε οι Μπλε ξαναψήφισαν για να βγάλουν γυναίκα στη θέση του Σταμάτη. Η Χρύσα Χατζηγεωργίου πήρε την θέση του, όπως ήταν λογικό και δίκαιο.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία του Survivor

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, έχουμε δυο νίκες για τους Μπλε, μια για τους κόκκινους και... φτάνουμε στο σήμερα, στο απόψε. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, οι Μπλε θα καταφέρουν να πάρουν κι αυτό τον στίβο μάχης στέλνοντας τους κόκκινους ξανά στο συμβούλιο του νησιού - σε ένα συμβούλιο που θα γίνει χαμός αφού θα βγουν πολλά στην φόρα (δείτε εδώ τι ακριβώς θα συμβεί). Ποια θα είναι η τελευταία υποψήφια προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα; (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ)

UPDATE: Μπλε παίρνουν τη νίκη!