My Style Rocks – Πρωτοφανής ένταση στο πλατό, αποχώρησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Έπαιξες βρόμικα και κέρδισες, μπράβο!»

Οι κατηγορίες για στυλίστα άναψαν φωτιές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks – Πρωτοφανής ένταση στο πλατό, αποχώρησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Έπαιξες βρόμικα και κέρδισες, μπράβο!»

Ένα πρωτοφανές σκηνικό συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks με επίκεντρο την Ζέτα Θεοδωροπούλου. Το celebrity crush της είναι ο George Clooney, με την παίκτρια να δηλώνει πως θέλει να πάει για brunch μαζί του, αλλά στο τέλος της βγήκε ξινό, αφού ξέχασαν μέχρι και οι κριτές τι έβλεπαν.

Μόλις παρουσίασε το look της η Ζέτα Θεοδωροπούλου, ακολούθησε ένταση στο My Style Rocks, με την Μπι και την Νικολίνα να την κατηγορούν ότι έχει στυλίστα. «Κυκλοφορούν βίντεο σε πλατφόρμες, με συνομιλίες σου, που ζητάς να σου φτιάξουν ένα συγκεκριμένο look. Και μάλλον είναι αληθές γιατί καταγράφεται αυτό ακριβώς που μας είχες πει, σου είπε κάποιος το concept, ζήτησες να σου ελέγξει το color blocking και τις ρίγες. Είναι θλιβερό», ανέφερε αρχικά η Μπι.

Δείτε επίσης: Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο πριγκιπικός γάμος με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, η κρίση στην σχέση της και ο χωρισμός

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας: «Το έχουν στείλει σ' εμένα και στην παραγωγή, έχω δώσει τις εξηγήσεις μου. Ήταν ένας άνθρωπος που μου είχε δανείσει τρία είδη για το total white, όπως αγοράζουμε πράγματα γενικά, ενώ για το look που αναφέρεσαι είχα δανειστεί το εσωτερικό ρούχο στο παλτό. Αν είχα κάτι να φοβηθώ, δεν θα τον ακολουθούσα, ούτε θα έκανα like, ούτε θα τον έβαζα σε story. Στη ζωή μου δεν έχω παίξει ποτέ βρόμικα, και αν το θεωρεί κάποιος ας το πει να κατέβω τα σκαλιά».

Η καταγγελία της Νικολίνας στο My Style Rocks άναψε φωτιές

Σε εκείνο το σημείο πήρε η Νικολίνα Νικολούζου, που στήριξε τις κατηγορίες της Μπι με την προσωπική της μαρτυρία. «Επειδή ξέρω το ύφος αυτού του ανθρώπου, είχα υποψιαστεί ότι μπορεί να σε έχει αναλάβει, αλλά δεν είπα κάτι. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι σου δάνεισε τρία items. Μετά όμως μου είπε την αλήθεια η βοηθός του, η οποία είναι πολύ καλή μου φίλη: “Εγώ πήγαινα και της έφερνα αυτά τα ρούχα, έτρεχα να της φέρω όλο το λουκ, της τα δώσαμε έτοιμα”. Ήρθες εδώ και βγήκες νικήτρια, όταν εγώ και η Μπι που παίζουμε τίμια θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το έπαθλο. Εσύ που έπαιξες βρόμικα, κέρδισες. Μπράβο!»

Αυτές οι κατηγορίες έκαναν έξαλλη τη Ζέτα Θεοδωροπούλου που απάντησε σε έντονο ύφος: «Επειδή είμαι αγαπητή στον κόσμο πας να με αμαυρώσεις, μιλάς ειρωνικά και με κακία». Η Μπι ανταπάντησε: «Πόσα ψέματα» και σε εκείνο το σημείο η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποχώρησε από το πλατό του My Style Rocks για λίγη ώρα, επιστρέφοντας ωστόσο ζήτησε συγγνώμη από την παραγωγή και τους κριτές -όχι από τις συμπαίκτριές της. Οι κριτές της τόνισαν πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσει απέναντι σε εκείνες ωστόσο.