Survivor 3/4: «Έχουμε πρόβλημα με τον Σάββα...» - Σηκώθηκαν όλοι τρομαγμένοι, σταμάτησε ο αγώνας!

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 3/4: «Έχουμε πρόβλημα με τον Σάββα...» - Σηκώθηκαν όλοι τρομαγμένοι, σταμάτησε ο αγώνας!

Μετά την επίθεση της Ασημίνας στην Σταυρούλα και τον Τζέιμς, και τις αποκαλύψεις για τις βρισιές εκτός κάμερας (δείτε εδώ), ακολούθησε άλλη μία μικρή διαμάχη στο Survivor απόψε 3/4 ανάμεσα στον Χριστόφορο και τον Φάνη για άλλη μία φορά μετά το "βλακάκο" που ξεστόμισε ο πρώτος για τον δεύτερο, κάτι για το οποίο όχι μόνο δεν μετάνιωσε, αλλά θεωρεί πως θα μπορούσε να πει και ακόμη χειρότερα πράγματα.

Ο Μπολέτσης τελικά κατέληξε να λέει πως δεν τον ενδιαφέρει ό,τι και να λέει ο αντίπαλός του και άλλη μία διαμάχη δεν βρήκε λύση, με τους δύο άντρες να μην είναι πρόθυμοι να συζητήσουν και να παραδεχθεί ο καθένας τα λάθη του. 'Ετσι, λοιπόν, ξεκίνησε ο αγώνας...

Ο τραυματισμός του Σάββα Γκεντσογλου στο Survivor

Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, τη στιγμή που ο Σάββας Γκέντσογλου μπήκε στον στίβο μάχης για να αγωνιστεί εναντίον του Αλέξη Παππά, φάνηκε να υποκύπτει στον πόνο και ξαφνικά βρέθηκε στην άμμο και ο αγώνας σταμάτησε.

«Έχουμε πρόβλημα με τον Σάββα, μάλλον με το χέρι του», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός αφού σφύριξε και τότε εκείνος σηκώθηκε και πήγε στους γιατρούς για να δει τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα επέστρεψε και ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε και πως απλώς ένιωσε μία ενόχληση επειδή «Έβαλε στήριξη στο πονεμένο του χέρι..».