Survivor 3/4: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την ασυλία απόψε

Μετά από όλο τον χαμό που έγινε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 3/4: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την ασυλία απόψε

Άλλος ένας αγώνας ασυλίας του Survivor έφτασε το τέλος του το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου και ήταν από τους πιο ωραίους, καθώς πήγαινε πόντο πόντο. Κάθε φορά που οι μπλε έπαιρναν έναν, οι κόκκινοι τους ισοφάριζαν και αντίστροφα. Έφτασαν, λοιπόν, στο 11-11 και ακολούθησε άλλο ένα run που ανέδειξε τους νικητές.

Η ομάδα που κέρδισε απόψε 3/4 την ασυλία στο Survivor

Επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά, λοιπόν, το youweekly.gr, οι διάσημοι κατάφεραν την τελευταία στιγμή να βάλουν τις μπάλες και τους κρίκους πρώτοι στη θέση τους και γι' αυτό θα παρακολουθήσουν ήσυχοι το συμβούλιο που θα ακολουθήσει, από όπου θα αναδειχθεί και η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ ποια είναι).

Ποιος είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης που τσακώθηκε άγρια με τον Φάνη Μπολέτση

Μόλις ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης 3/4, ο Χριστόφορος Ταξίδης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν χθες 2/4 με τον Φάνη Μπολέτση, θέλησε να συστηθεί στο κοινό, ώστε να καταλάβουν όλοι ποιος είναι και για ποιο λόγο συμπεριφέρεται έτσι.

Μίλησε, λοιπόν, για την οικογένειά του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από πολύ μικρό παιδί, καθώς χρειάστηκε να αποχωριστεί τον πατέρα του και να ζήσει μόνο με την μητέρα και την αδερφή του, κάτι που έφερε πολλές ευθύνες για εκείνον.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ασπρόπυργο σε μια οικογένεια με πολλή στήριξη και πολλή αγάπη. Δεν έχω παράπονο σε τίποτα. Λόγω δουλειάς αναγκάστηκε ο πατέρας μου να φύγει στο εξωτερικό, αυτό πιστεύω πως ήταν το μεγαλύτερο τραύμα, από μικρή ηλικία, που αντιμετώπισα. Από 13 χρονών είχα μείνει με την μητέρα και την αδελφή μου, ξεκίνησα από πολύ νωρίς δουλειά, από 14 χρονών, για να μπορέσω να είμαι πιο ανεξάρτητος και να βοηθάω στο σπίτι.

Ξεκίνησα να κάνω δουλειές βαριές. Πήγαινα σερβιτόρος και ντελίβερι, έχω δουλέψει ως ελαιοχρωματιστής. Έχω κάνει πάρα πολλές σκληρές δουλειές. Όσον αφορά τις σπουδές, δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτές τις οποίες αναγκαζόμουν και τις συνδύαζα με την εργασία για να μπορέσω να τα βγάλω εις πέρας. Πήγαινα στη σχολή μου, τα Σαββατοκύριακα και part time δούλευα πάλι σε άλλες δουλειές συνέχεια.

Έχω χάσει μεγάλό μέρος της παιδικής μου ηλικίας στις δουλειές και στα τρεξίματα. Έχω χάσει στιγμές με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου. Γενικά, δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, όχι τόσο οικονομικές, γιατί ναι μεν έλειπε ο πατέρας μου, αλλά ήταν και η μάνα μου δίπλα για να με στηρίξει.

Περισσότερο ήταν το ψυχολογικό κομμάτι, γιατί όταν από 13 χρονών μεγαλώνεις στην ουσία ανάμεσα σε δύο γυναίκες και πρέπει εσύ να αναλάβεις κάποιες ευθύνες από μικρή ηλικία και να κάνεις τον άντρα του σπιτιού, ζορίζει πάρα πολύ το πράγμα. Κι ευτυχώς είχα πάντα την οικογένειά μου δίπλα μου να με στηρίζει και να με πιέζουν να μη "διαλύομαι" και να προσπαθώ να τα καλύψω όλα. Είμαι ξεροκέφαλος, όμως, και πάντα ήθελα να βοηθάω, να τα καταφέρνω όλα μόνος μου και να είμαι ανεξάρτητος και γι' αυτό είμαι αυτό που είμαι σήμερα», εξομολογήθηκε.