Survivor 3/4: «Θα παίζαμε ξύλο», «Με απειλείς; Σοβαρέψου λίγο σε παρακαλώ» - "Σφάχτηκαν" ο Παππάς και ο Σταμάτης στο συμβούλιο

Αυτή είναι τελικά η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 3/4: «Θα παίζαμε ξύλο», «Με απειλείς; Σοβαρέψου λίγο σε παρακαλώ» -

Μετά το τέλος του αγώνα, στο αποψινό 3/4 επεισόδιο του Survivor, όπου κέρδισαν οι διάσημοι, ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού. Πριν περάσουν, όμως, στην ψηφοφορία για την τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, ξεκίνησαν όλοι να συζητούν όσα τους προβλημάτισαν νωρίτερα.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, ένα σκηνικό ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Αλέξη, όπου ο δεύτερος αγρίεψε όταν άκουσε τι είπε ο πρώτος, αλλά υποτίθεται πως εκείνη τη στιγμή έληξε και δεν είχαν λόγο να το συνεχίσουν εφόσον υπήρξε απολογία (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Ο τσακωμός του Αλέξη με τον Σταμάτη στο συμβούλιο του Survivor

Όταν, παρόλα αυτά, ο Ταλαδιανός θέλησε να το σχολιάσει, ξεκίνησε μία επίθεση προς τον Παππά, λέγοντας πως τον έβρισε και τον τσαμπουκαλεύτηκε: «Ενώ ζητάω συγγνώμη στην ομάδα σου γυρνάς και μου λες "τι λες ρε μ@λ@κα;" και μου κολλάς τη μούρη σου...», είπε χαρακτηριστικά, με τον Αλέξη να του απαντά πως πάνω στην αγωνία που είχε να μη τραυματιστεί η συμπαίκτριά του, συγχύστηκε και αντέδρασε έντονα, αλλά δεν θεωρεί πως είπε κάτι κακό, αφού η έκφραση αυτή χρησιμοποιείται συνέχεια στη χώρα γενικότερα.

«Ρίξε μου και μια σφαλιάρα την επόμενη φορά...», επέμεινε τότε ο Σταμάτης, με τον Αλέξη να τον διακόπτει: «Δεν θα σε αφήσω να μιλήσω γιατί λες βλακείες αυτή τη στιγμή». Και παρόλο που όλοι έλεγαν στον παίκτη των μπλε πως κανείς δεν του κόλλησε και πως ο Παππάς εκείνος προσπάθησε να δικαιολογήσει την έκρηξή του λέγοντας: «Αν δεν ήμουν εγώ ψύχραιμος και αν ήταν άλλος στη θέση μου, θα είχατε πιαστεί στα χέρια».

«Σοβαρά τώρα θέλουμε να πείσουμε 1 εκατομμύριο κόσμο ότι έχεις δίκιο; Δεν δέχθηκα τη συγγνώμη σου;», αναφώνησε ο παίκτης των κόκκινων και επειδή του επιβεβαίωσαν πως όντως δέχθηκε τη συγγνώμη του, απολογήθηκε, αλλά συνέχισε να επιμένει:

«Αν δεν συγκρατούσα τα νεύρα μου θα παίζαμε ξύλο». «Με απειλείς; Έχεις τέτοια πρόθεση; Είσαι τέτοιος τύπος; Σοβαρέψου λίγο σε παρακαλώ», απάντησε ο Αλέξης και μέχρι και ο Τζέιμς πήρε το μέρος του, επισημαίνοντας: «Είναι σαν να λες ότι ο Αλέξης πρέπει να σου πει και ευχαριστώ που δεν αγρίεψες και δεν παίξατε μπουνιές». Και κάπως έτσι έληξε το θέμα και προχώρησαν στην ψηφοφορία.

Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Οι μπλε, λοιπόν, ψήφισαν και διαλέγοντας ανάμεσα στην Αναστασία και την Σταυρούλα, έστειλαν στον τάκο την Σταυρούλα, καθώς το ζήτησε, ενώ η συμπαίκτριά της είναι και τραυματισμένη, επομένως δεν ήθελε να την επιβαρύνει κι άλλο. Το youweekly.gr επιβεβαιώθηκε ξανά!