Survivor 3/4: «Ρε μ@λ@κ@, τι λες;» - Η δήλωση του Σταμάτη Ταλαδιανού που εξόργισε τον Αλέξη Παππά και την Κατερίνα Δαλάκα

«Ζήτησα συγγνώμη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 3/4: «Ρε μ@λ@κ@, τι λες;» - Η δήλωση του Σταμάτη Ταλαδιανού που εξόργισε τον Αλέξη Παππά και την Κατερίνα Δαλάκα

Το αποψινό (3/4) επεισόδιο του Survivor φαίνεται πως έχει μόνο εντάσεις... Πρώτα ο τσακωμός της Σταυρούλας και της Ασημίνας για τις βρισιές τους μπροστά και πίσω από την κάμερα και έπειτα ο τραυματισμός του Σάββα Γκέντσογλου που τους έκανε όλους να ανησυχήσουν.

Και μετά από όλα αυτά, ακολούθησε άλλο ένα άσχημη σκηνικό την ώρα που αγωνιζόταν η Χρύσα με την Χατζηανδρέου. Ο Σταμάτης Ταλαδιανός που τις παρακολουθούσε, για να ενθαρρύνει την συμπαίκτριά του, φώναζε από τον πάγκο, όμως, κάποια στιγμή είπε χαρακτηριστικά "Πέσε ρε" για την Ασημίνα.

Η ατάκα του Σταμάτη που εξόργισε τον Αλέξη Παππά και την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor

Τότε οι διάσημοι τον έπιασαν και ο Αλέξης Παππάς του φώναξε: «Ρε μ@λ@κ@, τι λες;». «Ζήτησα συγγνώμη, δεν το έκανα επίτηδες. Δεν το σκέφτηκα γι' αυτό και ζήτησα συγγνώμη κατευθείαν», του απάντησε εκείνος, με τον παίκτη των κόκκινων να του τονίζει: «Δεν είναι ωραίο για κανέναν. Έχει προηγηθεί και όλη αυτή η συζήτηση»

«Δεν εννοούσα κάτι κακοπροαίρετο για σένα», συνέχισε ο Σταμάτης, πιάνοντας και την Ασημίνα να της εξηγήσει. «Νομίζετε ότι μπορώ να ανέχομαι τα πάντα, δεν μπορώ όμως», δήλωσε εκείνη, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα του εξήγησε πως δεν χρειαζόταν να το συνεχίσουν εφόσον κατάλαβε το λάθος του, απλά ήθελε να του το επισημάνει και εκείνη, διότι το θεώρησε πολύ άσχημο.

Εκτός η Αναστασία

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο αργότερα η Αναστασία βγήκε εκτός αγώνα, καθώς αισθανόταν πολύ έντονη ζαλάδα και δεν μπορούσε να κουνηθεί, γι' αυτό και μεταφέρθηκε στους γιατρούς ώστε να ελέγξουν εάν είναι όλα καλά και εάν πρόκειται για κάτι σοβαρό.