Survivor 4/4: «Αναφέρομαι στο παιδί σου...» - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Επιτέλους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 4/4: «Αναφέρομαι στο παιδί σου...» - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Άλλο ένα Survivor επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 4 Απριλίου και είναι το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα, γεγονός που σημαίνει πως μία παίκτρια θα αποχωρήσει και το youweekly.gr ξέρει ήδη ποια θα είναι αυτή (δείτε εδώ). Πριν, όμως, φτάσουμε στην αποχώρηση έχουμε να περάσουμε από έναν αγώνα για έπαθλο επικοινωνίας.

Οι παίκτες έχουν περίεργη ψυχολογία μετά από όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό 3/4 επεισόδιο (δείτε εδώ τα highlights), με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ξεσπά και να λέει: «Δεν μπορώ να έρχομαι σε αντιπαράθεση με επαγγελματίες συγγνωμάκιες», λόγω της δήλωσης του Σταμάτη για την οποία απολογήθηκε μετά.

Περίεργη διάθεση έχει και η Σταυρούλα, η οποία παραπονέθηκε για τον Φάνη, διότι την πείραξε που είπε ότι έφταιγε που άλλαξαν θέσεις και έτσι έχασαν τον τελικό πόντο, ρίχνοντας το φταίξιμο πάνω της. Επισήμανε, μάλιστα, πως είναι αρκετά περίεργος τελευταία και δεν της αρέσει αυτό.

Μόλις, όμως, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε τι θα ακολουθήσει για τους νικητές απόψε, τα ξέχασαν όλα και ξέσπασαν σε κλάματα από συγκίνηση. Οι μπλε θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν γράμματα από τις οικογένειές τους εάν κερδίσουν.

«Το μυαλό μου πάει κατευθείαν στην μητέρα μου και στον πατέρα μου, αλλά θα ήθελα ένα γράμμα και από την γυναίκα μου, δεν λέω ψέματα...», είπε εκείνη τη στιγμή ο Θοδωρής, με τον παρουσιαστή να του λέει: «Θοδωρή εσύ το μεγάλο έπαθλο το έχεις κερδίσει ήδη και βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα και αναφέρομαι στο παιδί σου. Μπορώ να σου πω, λοιπόν, ότι η γυναίκα σου που σε αγαπάει πάρα πολύ, η Αλεξάνδρα, έχει στείλει ένα πολύ γλυκό και περιγραφικό μήνυμα για τις στιγμές που ζει μαζί με το μωρό σας».

Ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα, εξέφρασε την αγάπη του για την καλή του και το παιδί τους και είπε πως θα βάλει τα δυνατά του για να κερδίσει.

Σε κλάματα ξέσπασε και η Αναστασία, η οποία περίμενε γράμμα από τον πατέρα της, παρόλο που γνωρίζει πως είναι δύσκολο για εκείνον. «Κοίτα να δεις, πώς πολλές φορές οι άνθρωποι ξεπερνούν αυτά που πιστεύουμε γι' αυτούς και ο κύριος Φίλιππος κάθισε με υπομονή και έγραψε ένα γράμμα για να το στείλει με πολλή αγάπη», της είπε ο Γιώργος Λιανός και τα δάκρυα δεν είχαν σταματημό.

Συγκινημένη ήταν και η Χρύσα, όπως και η Ασημίνα. Μόνο που για την τελευταία και την κόκκινη ομάδα γενικότερα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού είναι ένα έπαθλο επικοινωνίας πίσω και αν κερδίσουν θα πρέπει να ακούσουν ηχητικά από τους φίλους τους μόνο.