Survivor highlights 3/4: Ασύλληπτο ξεμπρόστιασμα μπροστά στην κάμερα - Τα γαλλικά, το "ξύλο" και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 3/4: Ασύλληπτο ξεμπρόστιασμα μπροστά στην κάμερα - Τα γαλλικά, το

Ακόμα ένα απολαυστικό Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 3/4 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Αυτό το επεισόδιο ήταν γεμάτο από εντάσεις και τσακωμούς, λίγο πριν βγει και ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 3/4 highlights του Survivor

«Όταν από 13 χρονών μεγαλώνεις ανάμεσα σε δύο γυναίκες...» - Ποιος είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης που τσακώθηκε άγρια με τον Φάνη Μπολέτση

O Χριστόφορος Ταξίδης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στις 2/4 με τον Φάνη Μπολέτση, θέλησε να συστηθεί στο κοινό, ώστε να καταλάβουν όλοι ποιος είναι και για ποιο λόγο συμπεριφέρεται έτσι.

Μίλησε, λοιπόν, για την οικογένειά του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από πολύ μικρό παιδί, καθώς χρειάστηκε να αποχωριστεί τον πατέρα του και να ζήσει μόνο με την μητέρα και την αδερφή του, κάτι που έφερε πολλές ευθύνες για εκείνον.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ασπρόπυργο σε μια οικογένεια με πολλή στήριξη και πολλή αγάπη. Δεν έχω παράπονο σε τίποτα. Λόγω δουλειάς αναγκάστηκε ο πατέρας μου να φύγει στο εξωτερικό, αυτό πιστεύω πως ήταν το μεγαλύτερο τραύμα, από μικρή ηλικία, που αντιμετώπισα. Από 13 χρονών είχα μείνει με την μητέρα και την αδελφή μου, ξεκίνησα από πολύ νωρίς δουλειά, από 14 χρονών, για να μπορέσω να είμαι πιο ανεξάρτητος και να βοηθάω στο σπίτι.

Ξεκίνησα να κάνω δουλειές βαριές. Πήγαινα σερβιτόρος και ντελίβερι, έχω δουλέψει ως ελαιοχρωματιστής. Έχω κάνει πάρα πολλές σκληρές δουλειές. Όσον αφορά τις σπουδές, δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτές τις οποίες αναγκαζόμουν και τις συνδύαζα με την εργασία για να μπορέσω να τα βγάλω εις πέρας. Πήγαινα στη σχολή μου, τα Σαββατοκύριακα και part time δούλευα πάλι σε άλλες δουλειές συνέχεια.

Έχω χάσει μεγάλό μέρος της παιδικής μου ηλικίας στις δουλειές και στα τρεξίματα. Έχω χάσει στιγμές με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου. Γενικά, δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, όχι τόσο οικονομικές, γιατί ναι μεν έλειπε ο πατέρας μου, αλλά ήταν και η μάνα μου δίπλα για να με στηρίξει.

Περισσότερο ήταν το ψυχολογικό κομμάτι, γιατί όταν από 13 χρονών μεγαλώνεις στην ουσία ανάμεσα σε δύο γυναίκες και πρέπει εσύ να αναλάβεις κάποιες ευθύνες από μικρή ηλικία και να κάνεις τον άντρα του σπιτιού, ζορίζει πάρα πολύ το πράγμα. Κι ευτυχώς είχα πάντα την οικογένειά μου δίπλα μου να με στηρίζει και να με πιέζουν να μη "διαλύομαι" και να προσπαθώ να τα καλύψω όλα. Είμαι ξεροκέφαλος, όμως, και πάντα ήθελα να βοηθάω, να τα καταφέρνω όλα μόνος μου και να είμαι ανεξάρτητος και γι' αυτό είμαι αυτό που είμαι σήμερα», εξομολογήθηκε.

«Η Σταυρούλα βγαίνοντας από το συμβούλιο με είπε "μ@λ@κισμένη"», «Εσύ που με είπε που@@;» - Έπεσαν οι μάσκες για Χατζηανδρέου και Χρυσαειδή

Το επεισόδιο ξεκίνησε με ένταση, με την Ασημίνα αρχικά να μιλά για όσα ειπώθηκαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο, που την έκαναν να αποχωρήσει σε έξαλλη κατάσταση, τόσο ώστε να μη θέλει να ψηφίσει. Ο Τζέιμς και ο Φάνης υποστήριξαν πως εκείνη είπε στον πρώτο "άντε και γα..." σε έναν τσακωμό τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ εκείνη δήλωσε πως δεν θυμάται κάτι τέτοιο (δείτε εδώ το βίντεο).

«Δεν ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, γιατί όλη την νύχτα προσπαθούσα να σκεφτώ και να επεξεργαστώ το τι μπορεί να είπα, ώστε να είπε αυτό το πράγμα ο Τζέιμς στο συμβούλιο, ότι εγώ είπα κάποια βρισιά. Ο Τζέιμς χτυπάει πάντα στον πόνο του άλλου. Μπορεί να δείχνω μεγαλόσωμη και δυνατή και να με βλέπουν όλοι σαν ένα δυνατό άνθρωπο, αλλά μέσα μου είμαι πολύ ευαίσθητη.

Τις ηθικές αξίες, που έχω πάρει από την οικογένειά μου, όταν τις προσπερνάει κάποιος, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Επειδή έσκασα και γενικά, έχω σκάσει με πάρα πολλούς χαρακτηρισμούς σε αυτό το παιχνίδι, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν και στο συγκεκριμένο θέμα. Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει ο Τζέιμς», είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας έτσι πως τελικά ειπώθηκε αυτή η βρισιά.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο νέος αγώνας, όμως, αντί να το αφήσει πίσω της και να παραδεχθεί εάν έγινε κάποιο λάθος, θέλησε να κάνει επίθεση και στον Τζέιμς, αλλά και στην Σταυρούλα.

«Δεν ήταν αυτός ο μόνος λόγος που αποχώρησα χθες. Νομίζω ότι έχει ξεχειλίσει το ποτήρι. Τα πράγματα ξεπερνάνε τις ηθικές μου αξίες. Έχω δεχθεί πάρα πολλά υποτιμητικά σχόλια και βρισιές στο παρελθόν, τις οποίες δεν έχει καταγράψει η κάμερα και αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Σταυρούλα που βγαίνοντας από το συμβούλιο με είπε "μαλ@κισμένη" και ότι "δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άτομο από εσένα". Δεν θα αναφερθώ σε ένα άλλο σχόλιο που έχει κάνει άνθρωπος της ομάδας μου, άμα θέλει μπορεί να πάρει τον λόγο ο ίδιος και όταν καθόμουν και συζητούσα με την Κατερίνα Δαλάκα είχε έρθει ο Τζέιμς και με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή. Είναι κουβέντες που δεν τις έχει καταγράψει η κάμερα, δεν έχω κάποιο αποδεικτικό...», ξεκίνησε να λέει.

«Εμένα που με είπες "πουτ..." τρεις φορές; Έχεις βρίσει όλους τους παίκτες. Το στόμα σου δεν κλείνει ποτέ ρε φίλε», την διέκοψε η Σταυρούλα τότε.

Αλλά η Ασημίνα συνέχισε να επιτίθεται στον Τζέιμς λέγοντας πως υποβιβάζει γενικά παίκτες, ακόμα και την Χρύσα, με τα συνθήματα που έχει βγάλει για εκείνη και του τόνισε: «Δεν μπορείς να χτυπάς πάνω στον πόνο μου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να μην ξαναναφέρεις τον τραυματισμό μου. Δεν είσαι εσύ ο άνθρωπος που θα είμαι υπόλογη για τον τραυματισμό μου».

«Αν δεν έχεις χιούμορ...Οι ηθικές σου αξίες ξεκινάνε όταν καταλάβεις ότι το έπιασε η κάμερα. Η απάντησή σου ήταν "αντε και μπιπ"», της απάντησε εκείνος.

«Είναι πάρα πολλές φορές που μπορεί να βγεις από τα ρούχα σου, η παρέα σου μας έχει φέρει σε μία να λέει ο Χριστόφορος βλακάκο τον Φάνη. Φτάνει πια αυτή η παρέα να λέει και να ειρωνεύεται και να χλευάζει τους υπόλοιπους», πρόσθεσε η Χατζηανδρέου στην πορεία.

Ωστόσο δεν έβγαζαν άκρη και θέλησαν να κλείσουν το θέμα με την τελευταία απάντηση της Σταυρούλας για το θέμα.

«Με έφερε εκτός ορίων. Μιλάει για ηθικές αξίες όταν προσπαθεί να με διαβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό... Με είπε έτσι τρεις φορές, μου γύρισε το μάτι, δεν θα έπρεπε να μιλάει για αξίες. Προσωπικά για μένα αυτό το άτομο δεν έχει καμία αξία. Δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτή η λέξη. Νομίζω το έχουν καταλάβει όλοι εδώ και γι' αυτό είναι μόνη της».

«Έχουμε πρόβλημα με τον Σάββα...» - Σηκώθηκαν όλοι τρομαγμένοι, σταμάτησε ο αγώνας!

Στην συνέχεια ακολούθησε άλλη μία μικρή διαμάχη ανάμεσα στον Χριστόφορο και τον Φάνη για άλλη μία φορά μετά το "βλακάκο" που ξεστόμισε ο πρώτος για τον δεύτερο, κάτι για το οποίο όχι μόνο δεν μετάνιωσε, αλλά θεωρεί πως θα μπορούσε να πει και ακόμη χειρότερα πράγματα.

Ο Μπολέτσης τελικά κατέληξε να λέει πως δεν τον ενδιαφέρει ό,τι και να λέει ο αντίπαλός του και άλλη μία διαμάχη δεν βρήκε λύση, με τους δύο άντρες να μην είναι πρόθυμοι να συζητήσουν και να παραδεχθεί ο καθένας τα λάθη του. 'Ετσι, λοιπόν, ξεκίνησε ο αγώνας...

Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, τη στιγμή που ο Σάββας Γκέντσογλου μπήκε στον στίβο μάχης για να αγωνιστεί εναντίον του Αλέξη Παππά, φάνηκε να υποκύπτει στον πόνο και ξαφνικά βρέθηκε στην άμμο και ο αγώνας σταμάτησε.

«Έχουμε πρόβλημα με τον Σάββα, μάλλον με το χέρι του», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός αφού σφύριξε και τότε εκείνος σηκώθηκε και πήγε στους γιατρούς για να δει τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα επέστρεψε και ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε και πως απλώς ένιωσε μία ενόχληση επειδή «Έβαλε στήριξη στο πονεμένο του χέρι..».

«Ρε μ@λ@κ@, τι λες;» - Η δήλωση του Σταμάτη Ταλαδιανού που εξόργισε τον Αλέξη Παππά και την Κατερίνα Δαλάκα

Και μετά από όλα αυτά, ακολούθησε άλλο ένα άσχημη σκηνικό την ώρα που αγωνιζόταν η Χρύσα με την Χατζηανδρέου. Ο Σταμάτης Ταλαδιανός που τις παρακολουθούσε, για να ενθαρρύνει την συμπαίκτριά του, φώναζε από τον πάγκο, όμως, κάποια στιγμή είπε χαρακτηριστικά "Πέσε ρε" για την Ασημίνα.

Τότε οι διάσημοι τον έπιασαν και ο Αλέξης Παππάς του φώναξε: «Ρε μ@λ@κ@, τι λες;». «Ζήτησα συγγνώμη, δεν το έκανα επίτηδες. Δεν το σκέφτηκα γι' αυτό και ζήτησα συγγνώμη κατευθείαν», του απάντησε εκείνος, με τον παίκτη των κόκκινων να του τονίζει: «Δεν είναι ωραίο για κανέναν. Έχει προηγηθεί και όλη αυτή η συζήτηση»

«Δεν εννοούσα κάτι κακοπροαίρετο για σένα», συνέχισε ο Σταμάτης, πιάνοντας και την Ασημίνα να της εξηγήσει. «Νομίζετε ότι μπορώ να ανέχομαι τα πάντα, δεν μπορώ όμως», δήλωσε εκείνη, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα του εξήγησε πως δεν χρειαζόταν να το συνεχίσουν εφόσον κατάλαβε το λάθος του, απλά ήθελε να του το επισημάνει και εκείνη, διότι το θεώρησε πολύ άσχημο.

Εκτός η Αναστασία

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο αργότερα η Αναστασία βγήκε εκτός αγώνα, καθώς αισθανόταν πολύ έντονη ζαλάδα και δεν μπορούσε να κουνηθεί, γι' αυτό και μεταφέρθηκε στους γιατρούς ώστε να ελέγξουν εάν είναι όλα καλά και εάν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την ασυλία απόψε

Επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά, λοιπόν, το youweekly.gr, οι διάσημοι κατάφεραν την τελευταία στιγμή να βάλουν τις μπάλες και τους κρίκους πρώτοι στη θέση τους.

«Θα παίζαμε ξύλο», «Με απειλείς; Σοβαρέψου λίγο σε παρακαλώ» - "Σφάχτηκαν" ο Παππάς και ο Σταμάτης στο συμβούλιο

Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού. Πριν περάσουν, όμως, στην ψηφοφορία για την τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, ξεκίνησαν όλοι να συζητούν όσα τους προβλημάτισαν νωρίτερα.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, ένα σκηνικό ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Αλέξη, όπου ο δεύτερος αγρίεψε όταν άκουσε τι είπε ο πρώτος, αλλά υποτίθεται πως εκείνη τη στιγμή έληξε και δεν είχαν λόγο να το συνεχίσουν εφόσον υπήρξε απολογία (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Όταν, παρόλα αυτά, ο Ταλαδιανός θέλησε να το σχολιάσει, ξεκίνησε μία επίθεση προς τον Παππά, λέγοντας πως τον έβρισε και τον τσαμπουκαλεύτηκε: «Ενώ ζητάω συγγνώμη στην ομάδα σου γυρνάς και μου λες "τι λες ρε μ@λ@κα;" και μου κολλάς τη μούρη σου...», είπε χαρακτηριστικά, με τον Αλέξη να του απαντά πως πάνω στην αγωνία που είχε να μη τραυματιστεί η συμπαίκτριά του, συγχύστηκε και αντέδρασε έντονα, αλλά δεν θεωρεί πως είπε κάτι κακό, αφού η έκφραση αυτή χρησιμοποιείται συνέχεια στη χώρα γενικότερα.

«Ρίξε μου και μια σφαλιάρα την επόμενη φορά...», επέμεινε τότε ο Σταμάτης, με τον Αλέξη να τον διακόπτει: «Δεν θα σε αφήσω να μιλήσω γιατί λες βλακείες αυτή τη στιγμή». Και παρόλο που όλοι έλεγαν στον παίκτη των μπλε πως κανείς δεν του κόλλησε και πως ο Παππάς εκείνος προσπάθησε να δικαιολογήσει την έκρηξή του λέγοντας: «Αν δεν ήμουν εγώ ψύχραιμος και αν ήταν άλλος στη θέση μου, θα είχατε πιαστεί στα χέρια».

«Σοβαρά τώρα θέλουμε να πείσουμε 1 εκατομμύριο κόσμο ότι έχεις δίκιο; Δεν δέχθηκα τη συγγνώμη σου;», αναφώνησε ο παίκτης των κόκκινων και επειδή του επιβεβαίωσαν πως όντως δέχθηκε τη συγγνώμη του, απολογήθηκε, αλλά συνέχισε να επιμένει:

«Αν δεν συγκρατούσα τα νεύρα μου θα παίζαμε ξύλο». «Με απειλείς; Έχεις τέτοια πρόθεση; Είσαι τέτοιος τύπος; Σοβαρέψου λίγο σε παρακαλώ», απάντησε ο Αλέξης και μέχρι και ο Τζέιμς πήρε το μέρος του, επισημαίνοντας: «Είναι σαν να λες ότι ο Αλέξης πρέπει να σου πει και ευχαριστώ που δεν αγρίεψες και δεν παίξατε μπουνιές». Και κάπως έτσι έληξε το θέμα και προχώρησαν στην ψηφοφορία.

Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Οι μπλε, λοιπόν, ψήφισαν και διαλέγοντας ανάμεσα στην Αναστασία και την Σταυρούλα, έστειλαν στον τάκο την Σταυρούλα, καθώς το ζήτησε, ενώ η συμπαίκτριά της είναι και τραυματισμένη, επομένως δεν ήθελε να την επιβαρύνει κι άλλο. Το youweekly.gr επιβεβαιώθηκε ξανά!