MasterChef 8 (4/4): «Θα τους ξεφτιλίσω» - Ο παίκτης που πήρε την ασυλία και ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αύριο θα γίνει μάχη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (4/4): «Θα τους ξεφτιλίσω» - Ο παίκτης που πήρε την ασυλία και ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το αποψινό (4/4) επεισόδιο του MasterChef 8 ξεκίνησε με τα κλάματα του Γιάννη (δείτε εδώ τοι συνέβη), τα οποία αργότερα έγιναν θυμός, καθώς η ομάδα του, η μπορντό μπριγάδα, έχασε και έτσι θα έπρεπε όλοι τους να μπουν στη διαδικασία ψηφοφορίας για να αναδείξουν τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Οι κριτές, λοιπόν, του ζήτησαν να αποκλείσει ένας μέλος της μπριγάδας του από τη δοκιμασία ασυλίας που ακολουθούσε, λόγω της αρχηγικής του θέσης, στερώντας με αυτό τον τρόπο από ένα μέλος την ευκαιρία να διεκδικήσει την ατομική ασυλία.

Ο νικητής της ασυλίας και ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση στο MasterChef 8

Τελικά αποφάσισε να αποκλείσει τον Νίκο Κυψίδη, με την δικαιολογία ότι κανείς δεν θα τον ψήφιζε στην πορεία. Στην κάμερα του STAR, μάλιστα, δήλωσε έξαλλος: «Θίγονται όταν πάω να τους διορθώσω. Δεν θα έπρεπε να είχα εγώ χθες το πόστο αυτό. Θα έπρεπε τα παιδιά να εργάζονται και εγώ να διορθώνω. Αυτό θα κάνω στην επόμενη ομαδική. Αν με καθαιρέσουν δε με νοιάζει, θα τους ξεφτιλίσω πρώτα και μετά ας με καθαιρέσουν».

Και αφού πέρασε το δύσκολο αυτό κομμάτι, οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν για την ασυλία. Οι κριτές έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα στον Μάριο και τον Σοφοκλή. Άνετος, εν τέλει, αυτή τη φορά θα είναι ο Σοφοκλής, αφού η προσπάθειά του ήταν καλύτερη.

Ακολούθησε και η ψηφοφορία, από την οποία δεν έλειψαν οι εντάσεις... Ψήφους πήραν διάφοροι παίκτες, αλλά στον τάκο πήγε μόνο ένας. Η Χριστίνα με τέσσερις ψήφους θα πρέπει να υπερασπιστεί μαγειρικά την θέση της αύριο, Παρασκευή 5/4.

Δείτε επίσης: «Δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται;» - Τον έπιασε στα πράσα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος